Резюме від 29 лютого 2024

Павел

Генеральный директор (макроэкономика, стратегическое развитие, маркетинг, ВЭД), 900 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
48 років
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Дистанційно, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Литвинов Павло Павлович

Дата нар./місце прож./тел. 08.11.1975г. / Київ / [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Освіта
З 2018 року навчаюсь в Аспірантурі, в Київському Національному Торгово-Економічному Університеті ((міжнародні економічні відносини) заочна форма).
2015р. Спеціальні курси підвищення кваліфікації менеджерів ЗЕД.
2005р. Інститут Холодинаміки Вернона Вульфа (курс практичної психології, методи розвитку особистості).
2001-2004рр. Каліфорнійський Університет, Берклі (США), Християнська теологічна семінарія (місіонер).
2000-2001рр. Фінансово - консалтингова компанія (управління активами на міжнародних фондових, товарних, валютних ринках).
1996-2001рр. Київський Національний Торгово-Економічний Університет (управління в харчовій промисловості).
1992-1995рр. Торгово-Економічний Коледж (комерсант).

Кар'єра

Пропоную свою кандидатуру в приватні та державні підприємства та установи на посади: Генеральний Директор, Президент або Віце-Президент корпорації (стратегічний розвиток організацій; маркетинг внутрішнього та зовнішніх ринків, на Мезо, Макро, Мега рівнях); ЗЕД; Міністр або Заступник Міністра Економічного розвитку або Торгівлі України (стратегічний розвиток окремих галузей, промислових груп та об’єднань, макроекономічна діяльність на внутрішньому та зовнішніх ринках); Голови Правління НБУ, Заступник Голови Правління НБУ (макроекономіка, монетарна політика).


З грудня 2015р. до сьогоднішнього дня працюю у Територіальному центрі соціального обслуговування при адміністрації Голосіївського району м. Києва, як інженер з охорони праці. Ця діяльність не пов'язана з колишнім досвідом та потенціалом.
З 2009-2015рр. науково-дослідницьке та виробниче підприємство ТОВ "БІТ" в якості (фактично керівник по маркетингу, та комерційній діяльності).
В 2008р. працював близько року у Страсбурзі (Франція), як маркетолог, керував напрямом діяльності з експорту електроніки в Східну Європу.
З 2006- 2007рр. «Укргазбанк» Начальник відділу Ц.П. при казначействі (операції з Цінними Паперами).
2003-2008рр. ТОВ «LVC» Співвласник. Торгівля нерухомістю та земельними ділянками в Київському регіоні. Проведення маркетингу, і оформлення продажів, покупки нерухомості в Європі. Приватні продажі, обслуговування компаній і банків, покупка приміщення філій та елітного фонду. Маркетинг, імпорт техніки «Miele». Залучення ресурсів, інвестування в метали, цінні папери, управління рахунками акцій і валют, консультування державних і банківських управлінців з макроекономіки і геополітики.
У 2005р. працював в Німеччині, як співвласник СП, займався туризмом і торгівлею.
2001-2002рр. Туристична агенція «Марко Поло» керівник (від ТОВ ХY..., практично без інвестицій створив агенцію. Особливістю було надання, нових, в масовому розумінні, послуг за кордоном.
З 1999-2011рр. Паралельно з іншою діяльністю, за свій рахунок, та з золученням інвестиційних коштів торгував майже на всіх світових ринках, керував приватними і корпоративними рахунками (з 2008-2011рр. керував нечувано великими за українським масштабами, приватними рахунками).
З 1999 - 2000рр. Змінив зайнятість в корпоративно - товарному бізнесі на діяльність з міжнародною інформацією, макроекономікою і політикою (що втілилося в проведення робіт по аналізу та участі в торгівлі нерухомістю, на фондових, товарних, валютних ринках).
2000рр. ТОВ «Гросс Трейд» Директор з маркетингу та продажів, (крім виробництва і «перекуповування», налагодив імпорт з Німеччини) в підпорядкуванні до 30 осіб).
1998 -1999рр. ТОВ «Торгові Системи» Начальник відділу маркетингу і стратегії продажів ((досліджував конкурентів, проводив аналіз меблів власного виробництва та Італії, здійснював PR, відбирав і навчав персонал, «ребрендинг») в підпорядкуванні до 50 осіб).
1998р. НВПП «Пласт» маркетолог- збутовик (проводив аналіз виробництва, налагоджував процеси продажів продукції з пластмас, електротехнічної та кабельної продукції, керував процесом подання бренду в засобах PR).
1997р. Державний Проектний Інститут. Заступник Начальника Управління режиму ((брав участь в реорганізації, що дало можливість науковій організації адаптуватися до сучасних ринкових реалій. Керував взаємодією підрозділів, відбором і навчанням персоналу і безпекою) в підпорядкуванні до 30 осіб).
1996-1997рр. Gmbh & Cо. «Вuma» Телефонна компанія. Німеччина (Дрезден), Чехія (Ліберець). Маркетолог (логістика кабельної продукції).
1995р. ТОВ «Гарантія» Ля Фуршет товарознавець - маркетолог, організував роботу з клієнтами та іноземними туристами.

Навички

Англійська (досвідчений рівень) Німецька (базовий рівень), Французький, Чеська, Арабська, Іврит (початковий рівень). Закінчив музичну школу (скрипаль). Глибокі знання про структуру та принципи світових фінансових інститутів, макроекономіки країн (G8,G20), практичної психології, та по деяким соціальним, гуманітарним і природничим наукам.

Хобі

Класична література і музика, кінематограф, шахи.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: