Резюме від 9 грудня 2016

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/3696119

Экономист в банке, начальник отделения банка, 5 500 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Місто проживання:
Лохвиця
Готовий працювати:
Кропивницький, Лохвиця

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Освіта

Кіровоградський інститут комерції

Економічний факультет. Спеціальність «Облік і аудит». Кваліфікація - спеціаліст., Кропивницкий (Кировоград)
Вища, з 2003 по 2007 (3 роки 9 місяців)

Додаткова інформація

Освіта
Вища – 2007 рік – Кіровоградський інститут комерції за спеціальністю «Облік і аудит». Кваліфікація - спеціаліст.

Трудова діяльність
11.2014р. – 06.2016р. - гол. економіст Лохвицького відділення АТ "Райффайзен банк Аваль" - відкриття та ведення поточних, карткових та депозитних рахунків клієнтів фізичних осіб; кредитування; залучення клієнтів на обслуговування; забезпечення виконання планових показників; завантаження-розвантаження банкоматів; зведення операційного дня; формування та передача справ до архіву. Звільнена в зв’язку зі скороченням штату (п. 1 ст. 40 КЗпП).
07 - 11.2014р. - заступник керуючого магазину Фора м. Лохвиця –
12.2013р. - 06.2014р. – заступник керуючого магазину АТБ Продукти-818 м. Лохвиця
08 – 10. 2013р. – відділення №26 ПАТ «Банк «Фінанси та Кредит» м. Лохвиця - економіст – відкриття та ведення поточних, карткових та ін. рахунків клієнтів; кредитування; робота з грошовими переказами фізичних осіб; залучення клієнтів.
01 – 08.2013р. – відділення №69 ПАТ «Міський комерційний банк» м. Кіровоград – головний економіст з операційного супроводження клієнтських операцій (заступник начальника відділення) - відкриття та ведення поточних, карткових та депозитних рахунків клієнтів фізичних та юридичних осіб; кредитування; робота з грошовими переказами фізичних осіб; перевірка клієнтських операцій на відповідність вимогам Положення про фінансовий моніторинг та законодавству України; залучення клієнтів на обслуговування.
2008 – 2012р.р. – Кіровоградське центральне регіональне відділення ПАТ «Мегабанк» - головний бухгалтер-начальник відділу підтримки банківських операцій (відповідальна особа за проведення заходів щодо запобігання та протидії легалізації доходів, одержаних злочинним шляхом) – організація та контроль операційно-касової роботи відділення; відриття-закриття клієнтських та внутрішньобанківських рахунків; бухгалтерський контроль операцій,проведених відповідальними виконавцями; контроль повноти та своєчасності нарахування та сплати комісій; контроль доходів та витрат відділення; контроль правильності та своєчасності зведення операційного дня; визначення та аналіз можливих та існуючих операційних ризиків; ведення господарських операцій; аналіз операцій щодо відповідності вимогам Положення про фінансовий моніторинг та законодавству України; ведення архіву відділення; підбір та організація навчання персоналу; організація та проведення ревізій та перевірок підпорядкованих відділень; взаємодія з контролюючими органами.
2007-2008р.р. – Кіровоградська філія «Укрпромбанк» - начальник операційного відділу
2007р. - Кіровоградська філія «Укрпромбанк» - бухгалтер сектору активно-пасивних операцій, економіст сектору валютних операцій –
2004 – 2007р.р. - Кіровоградська філія «Укрпромбанк» - бухгалтер відділення №3
2003 – 2004р.р. - Кіровоградська філія «Укрпромбанк» - касир відділення №3
2000 – 2003 р.р. – Державний ощадний банк України – завідувач філії (м. Кіровоград) – залучення клієнтів на обслуговування; забезпечення виконання планових показників; організація ефективної роботи відділення; контроль за проведеними операціями.
1992 – 2000р.р. - Державний ощадний банк України (м. Кіровоград) – контролер-касир – відкриття та ведення поточних та вкладних рахунків фізичних осіб; приймання та видача готівки; валютообмінні операції; приймання платежів від населення.

Особисті якості
Характер спокійний, урівноважений; дисциплінована, відповідальна, цілеспрямована, пунктуальна, комунікабельна, швидко освоюю нові навички та напрямки в роботі; вмію працювати в команді та знаходити спільну мову в колективі.

Додаткові відомості
Вільно володію українською та російською мовами, англійська - зі словником (на рівні шкільної програми).
Маю практичний досвід роботи на комп’ютері (Б2, БАРС, скрудж, аккаунт-менеджер, мебіус, 1С), Word, Excel, електронна пошта.

Заміжня, маю сина 1994р.н.

З 2011 по 2013 роки залучалася економічним факультетом Кіровоградського інституту комерції як Голова Державної екзаменаційної комісії.

Мета пошуку роботи
Працевлаштування за фахом.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: