Резюме від 23 січня 2017

Владимир

Аниматор по спорту, детский

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
26 років
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Інші країни

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Педагог - організатор

з 09.2016 по 12.2016 (3 місяці)
ДПУ МДЦ "Артек", Київ (Проведення активного відпочинку для дітей)

Організація дня для дітей та супровід їх протягом дня, організація та проведення розважальних програм для дітей та проведення спортивних заходів!

Освіта

НаУ "Острозька академія"

Юридичний факультет, правознавство, Острог
Незакінчена вища, з 2014 по 2019 (4 роки 9 місяців)

Навчання на юридичному факультеті виробило у мене навички вести переговори, переконувати інших в правильності своєї думки. Добре орієнтуюся в законодавстві. Неодноразово брав участь в дебатах. Навчався на відмінно. Лиш зрозумів, що це не моє призначення і тепер хочу працювати в сфері розваг та туризму! Є навички і у цих сферах.

Знання і навички

Пользователь ПК MS Office Пользователь Internet SMM Поиск новых клиентов Користувач Internet Веб-браузери Создание команды Поиск партнеров

Знання мов

  • Англійська — просунутий
  • Польська — просунутий
  • Російська — вільно
  • Українська — вільно

Додаткова інформація

Так ось, ви завітали на моє резюме. Дайте вгадаю, що ви хочете тут побачити: якесь сіре резюме з непримітною заробітною платою та з невеликими навиками роботи? Якщо так, то ви розчаруєтесь. Для інших роботодавців я можу розповісти про себе дещо цікаве. По-перше, мене звати Вова і я можу пишатися тим, що в свої 19 років я володію цінним досвідом, який відсутній у більшості моїх ровесників. Я встиг спробувати себе у таких сферах роботи:
*на будівництві (помічник проведення євроремонтів, фасадні роботи та інша різночинна праця) - так, що можу з впевністю сказати, що таке тяжкі гроші; *проходив юридичну практику в державних установах (міська рада, районна державна адміністрація);
*Є ДОСВІД РОБОТИ ВОДІЄМ (МАЮ ПОСВІДЧЕННЯ ВОДІЯ КАТЕГОРІЇ B); *наявний досвід написання статей та іншої інтелектуальної роботи;
*неодноразово проводив та організовував розважальні та спортивні заходи, а також подорожі в межах України;
*з вересня по грудень (3 зміни) працював вожатим: 1ша зміна - діти віком 9-11р., 2га зміна - діти віком 14-16р., 3-тя зміна - діти віком 11-12р., організовував та проводив розважальні та спортивні заходи.
Вмію виконувати акробатичні та гімнастичні елементи, займаюсь "Street Workout" уже 7 років, плаванням, стрибками у воду, альпінізмом, а також бігом на велекі дистанції (найбільша 67 км.). Маю відмінний стан здоров'я, постійно вдосконалюю свою фізичну підготовку та абсолютно без шкідливих звичок.
Маю навички володіння публікою, організації та проведення розважальних та спортивних заходів.
Вподобаю настільні ігри (Uno, Dicetto, Pentago, Abalone, Супер фермер, Ранчо, Менеджер, Діно vs. Діно, Alias і т. д.), ігри на свіжому повітрі та спортивні ігри.
Вмію танцювати багато різноманітних анімаційних танців.
Захоплююся подорожами та туризмом. Подорожував автостопом Україною, маю досвід близько сотні походів в гори та десятки ночівель у лісі, добре орієнтуюся на місцевості. Прагну розширити зону подорожей до світового рівня - планую здійснити кругосвітню подорож. Також, працюю над тим, щоб розпочати власний бізнес у сфері туризму.
Вільно володію англійською, польською, російською та українською мовами. Здатен та готовий вивчати нові.

Загалом готовий працювати аніматором по спорту, дитячим аніматором, екскурсоводом, водієм, офіціантом, стюардом, а також на будь-яких інших цікавих видах роботи. Готовий до навчання і в інших сферах, радий буду отримати новий досвід, відвідати нові країни. Особливо вітається сфера туризми!
Дякую за те, що приділили час!

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Викладачка спорту та хореографії, фізкультури, фітнесу
Інші країни, Київ

Фітнес-тренер, фотомодель
80000 грн, Інші країни, Київ

Аніматор
Інші країни

Спортінструктор, аніматор
Інші країни

Аниматор
Інші країни

Аніматор
Інші країни

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: