Резюме від 21 квітня 2024 PRO

Оксана

Адміністратор

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
42 роки
Місто:
Луцьк

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Адміністратор

з 03.2023 по 02.2024 (11 місяців)
Сито-П'яно, Луцьк (Готельно-ресторанний бізнес)

Забезпечення безперебійної роботи закладу. Робота з постачальниками, контроль роботи персоналу залу та кухні, якість видачі страв, проведення ревізій, організація та контроль проведення бенкетів, касова дисципліна.

Менеджер

з 12.2020 по 06.2021 (6 місяців)
Пронто Піца Суші Про, Луцк (Готельно-ресторанний бізнес)

Навчання та мотивування персоналу, робота з постачальниками, контроль якості страв, ведення первинної бухгалтерії, зведення інвентаризацій, щоденні звіти, нарахування заробітної плати.

Адміністратор

з 04.2019 по 11.2019 (7 місяців)
Бар " П'ятниця", Луцк (Готельно-ресторанний бізнес)

Підбір, навчання, мотивування персоналу, робота ж постачальниками, прийом та організація бенкетів, контроль якості страв, вирішення конфліктних ситуацій.

Адміністратор готелю

з 07.2018 по 01.2019 (6 місяців)
Приватна садиба РА, Буковель (Готельно-ресторанний бізнес)

Поселення та виселення гостей, бронювання, інформування, робота з документами, звіти.

Бармен

з 05.2016 по 11.2016 (6 місяців)
Уточкіно, Одесса (Готельно-ресторанний бізнес)

Контактна барна стійка, робота з гостями, приготування алкогольних та б/а коктейлів, кава,проведення ревізій, замовлення та прийом товарів.

Адміністратор

з 09.2015 по 02.2016 (5 місяців)
Кафе "Львівський штрудель", Луцьк (Готельно-ресторанний бізнес)

Підбір та навчання персоналу, робота з постачальниками.

Адміністратор

з 01.2013 по 07.2013 (6 місяців)
Кафе " L'Kaffa", Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Контроль работи персоналу. Підбір та навчання персоналу. Контроль работи кухні.Работа з постачальниками.

Касир

з 11.2011 по 10.2012 (11 місяців)
Розважальний комплекс D'Lux, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Менеджер бару

з 09.2008 по 09.2011 (3 роки)
Нічний клуб "Форсаж", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Контроль работи барменів,переоблік,замовлення товару,касова дисципліна, вирішення конфліктних ситуацій.

Оператор

з 10.2004 по 11.2005 (1 рік 1 місяць)
ВФДП"Інформаційний центр" МЮУ, Луцк (Державні організації)

Внесення до єдиного реєстру документів суворої звітності, робота з спадковими справами.

Освіта

Луцький комерційний технікум

Бармен-офіціант, Луцк
Середня спеціальна, з 2000 по 2001 (9 місяців)

Додаткова освіта та сертифікати

"American English center" м. Київ

2014

Знання мов

Англійська — середній

Додаткова інформація

1С бухгалтерія, 1С підприємство, RKeeper, XPos, B52, Парус, Трактир, Айко, Айко офіс.
Пошук та проробка нових страв, складання калькуляцій та технологічних карт.
Водійські права категорії В.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: