Резюме від 18 грудня 2022 PRO

Вадим

Адвокат

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
40 років
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Дистанційно, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Голова

з 05.2014 по нині (10 років)
Адвокатское бюро "Вадима Сологуба", Киев (Юриспруденція)

Освіта

Киевский Международный Университет

Право, Киев
Вища, з 2001 по 2007 (5 років 9 місяців)

Додаткова інформація

Юридичне обслуговування. Обслуговування являє собою юридичний аутсорсинг - виконання функцій юридичної служби. Юридичне обслуговування може бути повним або частковим.
Ведення договірної роботи, участь в переговорах на всіх стадіях договірних відносин. Юридичний аналіз проектів майбутніх і діючих договорів на предмет їх відповідності законодавству і виявлення ризиків для клієнта, а також розробка заходів щодо мінімізації таких ризиків.
Представлення інтересів клієнтів в судах всіх інстанцій: вивчення документів та підготовка висновків з проблеми із зазначенням можливих шляхів подальших дій; підготовка претензій і листів; підготовка позовної заяви; представлення інтересів в суді; складання клопотань і заяв; підготовка касаційних скарг; супровід справи в порядку виконавчого провадження та процедур банкрутства.
Корпоративне право: комплекс послуг із супроводу створення нових юридичних осіб всіх організаційно-правових форм і форм власності «під ключ», їх реорганізації, відчуження або ліквідації.
Захист під час кримінальних проваджень, комплексний захист інтересів клієнта в різних процесуальних статусах на стадії досудового слідства; оскарження рішень, дій чи бездіяльності органів досудового розслідування, прокурора або слідчого судді під час досудового розслідування; захист інтересів клієнта в процесі розгляду кримінальних проваджень судами усіх інстанцій.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: