Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 28 вересня 2022 PRO

Anna

Фотограф, 20 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
27 років
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Дистанційно, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Менеджер з продажів

з 07.2019 по 09.2020 (1 рік 2 місяці)
Outpost Club inc., Київ (Co-living)

Клієнтська підтримка, продаж вільних кімнат клієнтам, перевірка оплати бронювань та щомісячних платежів оренди, виставлення рахунків за оренду клієнтам, підтримка контакту з клієнтом для можливого продовження проживання, все спілкування з клієнтами виключно англійською мовою.

Фотограф

з 11.2018 по 08.2020 (1 рік 9 місяців)
Pechersk Auto, Київ (Автобізнес та автосервіс)

Постановочна зйомка автомобілів на продаж, публікація відзнятих автомобілів в Інстаграм (стрічка + сторіз). Рідко відеозйомка на телефон + фотоапарат, монтаж відзнятого матеріалу.

Прес-секретар

з 07.2018 по 09.2019 (1 рік 2 місяці)
SBK UA, Київ (Мото-гонки)

Координування представників ЗМІ протягом всього гоночного заходу, проведення брифінгів з техніки безпеки під час роботи на трекові представників ЗМІ, моніторинг роботи фотографів та операторів.

Медіа-координатор, фотограф

з 03.2018 по 07.2018 (4 місяці)
RTR Time Attack, Київ (Автомобільні гонки)

Пошук медіа партнерів, робота з представниками ЗМІ, брифінги з техніки безпеки на гоночному трекові, репортажна зйомка всього заходу, моніторинг роботи представників ЗМІ.

Фотограф-дизайнер

з 08.2015 по 07.2016 (11 місяців)
SouthArt, Київ (тюнінг автомобілів)

Автомобільний фотограф, дизайнер (розробка дизайну на авто, ілюстрації). Фото автомобілів робились як реклама тюнінг-ателʼє в різних соц. мережах, для наповнення контенту сайта, сторінок в соц. мережах, для розробки сайту компанії.

Автомобільний фотограф

з 06.2015 по 12.2015 (6 місяців)
Vossen Ukraine, Київ (Автомобільний тюнінг)

Постановочна зйомка автомобільних тюнінг-проектів з дисками американського виробника Vossen для наповнення контентом офіційного сайта виробника і сайта українського дилера, розробка листівок і рекламних обʼєктів для сторінок в соц. мережах.

Освіта

Коледж КНУТД

Художня Фотографія, Київ
Середня спеціальна, з 2012 по 2016 (4 роки)

Додаткова освіта та сертифікати

Фотошкола Vivat, Перші кроки до майстерності

2011, 1 месяц

Знання і навички

Користувач ПК PC User Windows Adobe Photoshop Adobe Lightroom MS Office MS Word Adobe Illustrator MacOS Операційні системи Adobe Premiere Pro Adobe Ableton Live

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — просунутий
  • Німецька — початковий

Додаткова інформація

Професійний автомобільний фотограф. Досвід роботи в цьому жанрі з 2014 року як в постановочних зйомках, так і на автоспортивних заходах. Співпраця з різними підприємствами, повʼязані з автомобільним і автоспортивним тюнінгом (Vossen Ukraine, SouthArt, ARD, AutoES, Top Level, Xtreme Garage Odessa), а також з організаторами гононих серій RTR Time Attack і SBK UA.

Комунікабельна, дружелюбна, відповідальна, пунктуальна, відкрита, самокритична, аналізую кожну свою роботу, постійно прагну до покращення себе і своїх навичок, вмію добре підлаштовуватись під ситуацію, приймаю і враховую критику.

Впевнена користувачка Windows PC і Mac OS, також таких програм як Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe Lightroom, текстового редактора Microsoft Office Word. Є велике бажання навчитись користуватись 3D редакторами, наприклад 3D Max.

Рідна мова - українська, вільно володію російською та англійською мовами, німецька мова - початковий рівень А2.

Фотографією займаюсь більше 10 років у різних жанрах, таких як портрет, пейзаж, архітектура та інше, тому актуальні пропозиції не тільки в автомобільному жанрі.
Графічним дизайном займаюсь більше 5 років. Займалась розробкою дизайну меню в закладі Utopia Lounge Bar, а також робила інстаграм-контент у вигляді фотографій інтерʼєра заклада і предметної зйомки напоїв із меню.

Фотопортфоліо за посиланням - https://www.flickr.com/photos/serdyuk_anna/

https://www.behance.net/asap_prod?tracking_source=search_projects_recommended%7Casap_prod

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: