Резюме від 2 серпня 2023 PRO

Ігор

Інженер з буріння, супервайзер, майстер бурової

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
34 роки
Місто:
Полтава

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Провідний інженер з буріння виробничо-технологічного відділу

з 11.2017 по нині (6 років 6 місяців)
Полтавська Бурова Компанія, Полтава (Гірнича промисловість)

Написання планів робіт по кріпленню, капітальному ремонту та проведенні спеціальних операцій на свердловинах. Організація та контроль проведння операцій (спуск обсадних колон, цементування свердловини, установка цементних мостів, проробка свердловин та ін.) безпосередньо на свердловині, а також, оформлення відповідної документації. Складання долотних програм, підбір породоруйнівного інструменту для закупівлі, контроль за відпрацюванням доліт, організація відновлення породоруйнівного інструменту. Складання програм робіт по свердловинах, заявок для забезпечення безперервного процесу будівництва свердловин та контроль за їх виконанням. Обробка комерційних пропозицій по наданню сервісних поглуг підрядними організаціями для буріння (по-метрове буріння, похило-скероване буріння, оренда ГВД, ЯСів, наддолотних амортизаторів, наддолотних калібраторів DOGSub та ін.) та капітального ремонту свердловин. Розрахунок бурильної та обсадної колон на міцність. Складання технологічної частини паспорта свердловини для передачі його Замовнику. Робота з технічними частинами договорів.

Інженер з буріння виробничо-технологічного відділу

з 02.2017 по 11.2017 (9 місяців)
Полтавська Бурова Компанія, Полтава (Буріння газових і нафтових свердловин)

Складання долотних програм, підбір породоруйнівного інструменту для закупівлі, контроль за відпрацюванням доліт, організація відновлення породоруйнівного інструменту. Написання планів робіт по кріпленню, капітальному ремонту та проведенні спеціальних операцій на свердловинах та контроль їх виконання. Складання програм робіт по свердловинах, заявок для забезпечення безперервного процесу будівництва свердловин та контроль за їх виконанням. Організація та контроль проведення процесів спуску обсадних колон на виробничих об’єктах, а також складання відповідної документації. Розрахунок бурильної та обсадної колон на міцність. Складання технологічної частини паспорта свердловини для передачі його замовнику. Написання вихідних листів.

Майстер бурової, інженер-технолог

з 08.2012 по 02.2017 (4 роки 6 місяців)
Укрбургаз, Полтава (буріння глибоких свердловин)

08.2012 – 09.2013 Помічник бурильника
Проведення операцій, що супроводжують процес буріння свердловин, виконання ремонтних робіт.

09.2013 – 12.2013 Інженер-технолог центральної інженерно-технологічної служби
Комплектація обсадних колон, буріння похило-направлених свердловин (виконував інженерний контроль при забурюванні 2-х стовбурів свердловини та бурінні похило-направлених ділянок свердловин за допомогою телесистеми ГУОБІТ, а також системи з гідравлічним каналом зв’язку, займався перебиранням та підготовкою телесистем до експлуатації), проектування і виготовлення інструменту для ліквідації аварій.

12.2013 – 03.2016 Буровий майстер
Керівництво роботами з буріння, кріплення, випробування, вводу в експлуатацію свердловин. Організація безаварійної роботи, контроль за дотриманням правил техніки безпеки, пожежної безпеки, попередження виникнення газонафтоводопроявів. Підготовка добових рапортів. Проведення необхідних інженерних розрахунків. Проведення робіт по ліквідації ускладнень і аварій при бурінні свердловин. Описання спрацювання доліт за системою IADC. Ведення документації бурової.

Додатково, в період 07.2015 – 03.2016 періодично підміняв начальника зміни центральної інженерно-технологічної служби (ЦІТС).
Прийняття та передача в БУ «Укрбургаз» та «Укргазвидобування» зведень робіт бурових бригад. Замовлення тампонажної техніки та контроль роботи чергового транспорту Полтавського ВБР. Контроль за дотриманням Планів робіт.

03.2016 – 09.2016 Заступник начальника ЦІТС по групі свердловин
Координація робіт по будівництві 4-х свердловин – керівництво роботами по бурінню, випробуванню, вводу в експлуатацію, кріпленню підпорядкованих свердловин та забезпеченню необхідними матеріалами для попередження безперервності процесу буріння. Перевірка та контроль за дотриманням вимог техніки безпеки, охорони праці, пожежної безпеки. Керівництво роботами по ліквідації аварій та ускладнень, цементуванні свердловин. Проведення необхідних інженерних розрахунків. Керівництво та координація робіт інженера-технолога по групі свердловин, інженера-хіміка, старшого механіка, старшого енергетика та старшого геолога. Замовлення та керування технологічним транспортом та тампонажною технікою. Перевірка ведення документації бурових. Робота з персоналом – керівниками та членами бурових бригад. Заповнення та візування документації автотранспорту.

09.2016 – 02.2017 Буровий майстер

Освіта

Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу

Буріння, Івано-Франківськ
Вища, з 2008 по 2012 (3 роки 9 місяців)

09.2008 – 06.2011 Бакалавр: Буріння свердловин
09.2011 – 06.2012 Магістр: Буріння свердловин
Під час навчання входив в першу трійку по рейтингу, займався дослідною діяльністю.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: