Резюме від 17 квітня 2017

Тамара

Таможенный декларант, 4 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
39 років
Місто:
Ріпки

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Резюме
Коваль Тамара Станіславівна

Дата і місце народження:
17.08.1984, смт.Добрянка Ріпкинського району Чернігівської області

Домашя адреса:
смт. Ріпки Ріпкинського району Чернігівської області, вул. Пасічна, буд.1, кв. 7

Телефон:
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
E-mail:
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Мета:
працевлаштування для виконання функції держави

Освіта:
2012 – 2016 рр. навчалася на заочному відділенні Чернігівського Національного технологічного університету за напрямом підготовки «Правознавство», освітньо-кваліфікаційний рівень - бакалавр.
2016 р. вступила на заочне відділення Чернігівського Національного технологічного університету за напрямом підготовки «Право», освітньо-кваліфікаційний рівень- магістр.

Досвід роботи:
з 2008 по 2016 рр. працювала в Ріпкинському районному суду Чернігівської області на посаді секретаря судового засідання. Припинила працювати на цій посаді у зв’язку з сімейними обставинами.

Сімейний стан:
незаміжня.

Додаткові відомості:
Миттєво реагую на поставлені завдання, вживаю раціональні підходи до вирішення конкретних питань та окремих доручень. Правильно визначаю пріоритетні фактори, суть справи та методи їх реалізації. Проявляю високу ступінь працездатності, беру активну участь у вирішенні завдань повсякденної діяльності. Професійні вміння, ділові якості розвинені добре. Вільно володію державною мовою, чітко і лаконічно викладаю думки, вношу виважені пропозиції у межах повноважень. У роботі характерні організованість, наполегливість, відповідальність, здатність до розширення професійних навичок. У прийнятті рішень проявляю ініціативність та оперативність. Маю високопрофесійні здібності для впровадження ефективних методів аналізу, узагальнення та подання інформації. Постійно працюю над самоосвітою. Маю високий культурний рівень. У спілкуванні – комунікабельна, тактовна і доброзичлива, стресостійка.

02.01.2017 р

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: