Резюме від 24 квітня 2023 PRO

Максим

Картограф, землеустроитель

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
30 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Головний спеціаліст відділу аналітики та забезпечення оперативного реагування на порушення земельного законодавства Департаменту контролю за використанням та охороною земель

з 05.2021 по нині (3 роки)
Державна служба України з питань гоедезії, картографії та кадастру (Держгеокадастр), Київ (Здійснення повноважень стосовно контролю за дотриманням вимог земельного законодавства у відповідності до вимог чинного законодавства)

Здійснення планових та позапланових заходів державного контролю за дотриманням вимог земельного законодавства, розгляд звернень юридичних і фізичних осіб, листування з правоохоронними, державними органами влади та контроль діяльності підпорядкованих територіальних органів у сфері здійснення заходів державного контролю за використанням та охороною земель.
Складення протоколів про адміністративні правопорушення відповідно до статтей 53, 53-1, 53-3 КУпАП.

Державний інспектор у сфері контролю за використанням та охороною земель

з 09.2017 по 05.2021 (3 роки 8 місяців)
Головне управління Держгеокадастру у Київській області, Київ (Здійснення заходів державного контролю за використанням та охороною земель на території міста Києва та Київської області)

Проведення планових та позапланових перевірок дотримання вимог земельного законодавства, розгляд звернень юридичних і фізичних осіб, листування з правоохоронними та державними органами влади.
Складення протоколів про адміністративні правопорушення відповідно до статтей 53, 53-1, 53-3 КУпАП.

Освіта

НУБіП України

Землевпорядкування, Киев
Вища, з 2011 по 2016 (5 років 3 місяці)

Землевпорядкування - це система державних заходів по реалізації земельного законодавства, спрямованого на організацію повного та раціонального використання земель, а також засобів виробництва, нерозривно пов'язаних із землею з метою ефективного суспільного виробництва

Знання і навички

AutoCAD MS Excel MS Word ArcGIS Adobe Photoshop ГІС Adobe

Знання мов

Англійська — початковий

Додаткова інформація

2000 – 2011 рр. – навчання в Торговицькій загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів (с. Торговиця Новоархангельського р-ну Кіровоградської області)
2011 – 2016 рр. – навчання в Національному університеті біоресурсів і природокористування України на факультеті «Землевпорядкування». Отримано диплом магістра за спеціальністю «Землеустрій та кадастр».

Досвід роботи:
2013 р. – проходження практики в ДП «Київський науково – дослідний та проектний інститут землеустрою» у відділі прогнозування використання та охорони земель.
З липня 2015 – по серпень 2017 року – працював в Державній установі «Інститу охорони грунтів України» у лабораторії геоінформаційних систем, обробки інформації та експериментальних досліджень на посаді провідного фахівця.
В подальшому з 01.09.2017 по 11.05.2021 час працював в Головному управлінню Держгеокадастру у Київській області на посаді державного інспектора у сфері контролю за використанням та охороною земель - головний спеціаліст відділу здійснення державного контролю за додержанням земельного законодавства та оперативного реагування Управління з контролю за використанням та охороною земель.
З 12.05.2021 по теперішній час працюю в Державній службі України з питань геодезії, картографії та кадастру (Держгеокадастр) на посаді головного спеціаліст відділу аналітики та забезпечення оперативного реагування на порушення земельного законодавства Департаменту контролю за використанням та охороною земель.
До посадових обов'язків належить здійснення планових та позапланових заходів державного контролю за дотриманням вимог земельного законодавства, розгляд звернень юридичних і фізичних осіб, листування з правоохоронними, державними органами влади та контроль діяльності підпорядкованих територіальних органів у сфері здійснення заходів державного контролю за використанням та охороною земель.
Складення протоколів про адміністративні правопорушення відповідно до статтей 53, 53-1, 53-3 КУпАП.

-Вільно володію українською мовою, російська – на розмовному рівні.

Особисті якості:
•акуратність;
•активність;
-здатність швидко навчатися;
-працездатність;
-дружелюбність;
-старанність;
-комунікабельність;
-відповідальність;
-почуття гумору;
-енергійність

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: