Резюме від 8 квітня 2024

Вікторія

Регіональний менеджер, 20 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
36 років
Місто:
Черкаси

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Резюме
Колесник Вікторія Миколаївна


Дата народження: 14 червня 1987

Телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

E-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Освіта:
2004 – 2006 Черкаський комерційний технікум, спеціальність – бухгалтерський облік

Досвід роботи:
З червня 2007 по липень 2008 – Комерційний Банк «Дельта»; посада – кредитний інспектор; обов’язки - консультація по споживчому кредитуванню та депозитним вкладам, робота з кредитними картками, робота з банківською та офісними програмами, робота з документами.

З вересня 2008 по травень 2009 – ТРЦ «Екватор», відділ «Fashion Time»; посада – продавець консультант; обовязки - консультація та продаж товару, оформлення вітрини, ведення касової книги.

З липня 2009 по жовтень 2009 – ТРЦ «Дніпро плаза» відділ магазину «Лєтуаль»; посада – старший продавець магазину; обов’язки – ведення касової документації (інкасація каси) та товарно-матеріальних накладних, управління персоналом в кількості 5ти осіб, складання графіка роботи, підвищення мотивації співробітників, проведення зборів, підбір персоналу на посаду продавця - консультанта, проведення співбесід.

З листопада 2009 по квітень 2011 – АН «М - плюс»; посада – агент з продажу нерухомості (ріелтор); обов’язки – ведення переговорів з клієнтами (продаж, купівля, оренда нерухомості)

З липня 2011 по листопад 2011 – Український Прогресивний Альянс, програма «VIP фінанс»; посада – менеджер по кредитуванню; обов’язки – надання консультаційних послуг для отримання позики, робота з документами по довіреності, робота з клієнтською базою.

З березня 2012 по червень 2012 – Черкаський РЕМ (Черкаський район електромереж); посада – оператор; обов’язки – робота з абонентами в програмі, ведення платіжної документації.

З червня 2012 по січень 2013 – ТОВ «Центр споживного кредитування та фінансових операцій»; посада – менеджер з кредитування; обов’язки – консультації клієнтів, аналіз та підбір найбільш вигідних умов для кредитування, надання послуг по підготовці необхідного пакету документів, робота з банківськими програмами в режимі – online.

З червня 2013 по жовтень 2013 – ЧП «Маркет Інфо»; посада – оператор – консультант; обов’язки – надання консультаційних послуг в телефонному режимі, ведення первинної документації, прийом замовлень. Пройшла навчання з основ техніки продажу.

З грудня 2014 по квітень 2015 - ТРЦ «Любава Сіті»; магазин «Steel Story»; посада продавець – консультант; обовязки – ведення касової книги (інкасація каси), ведення товарно-матеріальних накладних, переміщення товару між магазинами на території України, консультація та продаж товару, оформлення вітрин.

З березня 2016 по березень 2017 – ТОВ Фінансова Компанія «Гроші Всім»; посада – менеджер з надання кредиту, касир; обовязки – робота з клієнтам, ведення касової книги, робота з готівкою, робота з програмами для оформлення кредиту, надання консультаційних послуг, прийом телефонних дзвінків, робота з клієнтською базою (телемаркетинг), подача фінансової звітності, робота з офісними програмами, прийом платежів.

З лютого 2018 по серпень 2019 - ТОВ Експрес Финанс - посада - керiвник регiонального ценру в м. Черкаси
Обов'язки : органiзацiя та управлiння всих процесiв вiддiлення, контроль якостi обслуговування клiєнтiв, пряме залучення клiєнтiв на кредитування (споживче, online) , заведення кредитных заявок та оформлення кредитiв, виконання поставлених задач, управлiння персоналом.

З вересеня 2019 - вересень 2022 -
"ТОВ ІЗІ Кредит" - посада: Менеджер регіональний.
Обов'язки: Координація діяльності, розвиток, навчання та мотивація співробітників. Робота з проблемною заборгованістю. Опрацювання та аналіз великого обсягу інформації (цифри, документи, каса).

Додаткова інформація: впевнений користувач ПК, MS Office, internet.

Особисті якості: Відповідальність, уміння швидко навчатись.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: