Резюме від 19 квітня 2024 PRO

Єлизавета

Бухгалтер (ФОП), 4 000 грн

Зайнятість:
Неповна зайнятість.
Вік:
38 років
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Дистанційно, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Бухгалтер ФОП

з 01.2021 по нині (3 роки 4 місяці)
ФОП, Київ (Роздрібна торгівля)

Ведення ФОПів 2, 3 група єдиного податку (будівництво, перукарня, роздрібна торгівля, послуги). Допомога з уточненням звітів, повернення переплат з бюджетних рахунків. ПРРО з нуля. Налагодження обліку (в тому числі кадрового), вирішення проблем з невірними звітами за попередні періоди.

Бухгалтер ФОП

з 01.2021 по нині (3 роки 4 місяці)
ФОП Колісниченко І.А., Київ (Роздрібна торгівля)

Проходження планової перевірки на загальній системі оподаткування, платника ПДВ та акцизного податку. Ведення обліку операцій РРО, кадри та заробітня плата (20 найманих працівників). Формування докуметів, заповнення книги доходів та витрат. Банк. Опрацювання Z-звітів. Стан розрахунків з бюджетом. Формування та реєстрація податкових накладних, платежів з податків, звітності ПДВ, акцизної декларації, об'єднаної звітності ЄСВ+1ДФ, Декларація про доходи.

Бухгалтер єдиний

з 07.2018 по 08.2022 (4 роки 1 місяць)
ТОВ "КАТАНІЯ СМАРТ", Київ (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Облік на загальній системі оподаткування платника ПДВ, акцизного податку. Ведення з "0". Налагодження системи 1С. УТП. Кадровий та зарплатний облік. Банк, формування та реєстрація податкових накладних вихідних/вхідних, послуги сторонніх організацій, основні засоби, МШП, нематеріальні активи, запаси. Закриття періодів, формування/подання звітності ДПС та Статистика. Відповіді на запити податкових органів (скарги, заперечення, листи). Проходження перевірок з ПДВ та акцизу, планової.

Головний бухгалтер

з 03.2017 по 06.2018 (1 рік 3 місяці)
ТОВ "Бессол", Київ (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Ведення обліку 4 ТОВ на загальній системі з ПДВ та акцизним податком. Досвід розблокування податкових накладних. Реєстрація акцизних накладних. Банк, акти звірки, аудит та налагодження обліку, оптимізация 1С 8.3 УТП. Облік займів та позик. Нарахування та виплата зарплати. Кадровий облік, основні засоби. Медок, 1С.УТП 8.3. Підпорядкована одна людина. Взаємодія з менеджерами, контроль надходження документів. Відповіді на запити контролюючих органів.

Головний бухгалтер

з 10.2011 по 11.2015 (4 роки 1 місяць)
ПП "Фірма"Вікторія" (Група компаній КБ"Приват"), Київ (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Ведення повного бухгалтерського, податкового та фінансового обліку згідно вимог ПКУ України та ПСБО групи будівельних компаній. Адміністрування ПДВ, податок на прибуток, ПДФО, ЄСВ,військовий збір. Фінансові інвестиції, кредити.

Бухгалтер

з 11.2010 по 09.2011 (10 місяців)
КФ ТОВ «Континент Нафто Трейд», Київ (Автобізнес та автосервіс)

Ведення повного бухгалтерського, податкового та фінансового обліку згідно вимог ПКУ України та ПСБО (оптова торгівля паливом). Адміністрування ПДВ, податок на прибуток, ПДФО, ЄСВ,військовий збір. Оренда АЗС. Звітність в Medoc.

Освіта

Київський Інститут Бізнесу та Технологій

Облік і аудит, Київ
Вища, з 2008 по 2010 (1 рік 7 місяців)

Додаткова освіта та сертифікати

Курси УЦ "Успіх": Бухгалтер, Головний бухгалтер (сертифікат).

2010

Finlabs. Онлайн-курс 1С.Управління торговим підприємством 8.3 (сертифікат)

2020-21, 1,5 міс.

Школа магічної бухгалтерії, "ФОП в країні чудес", Програма обліку BAS, Зовнішньо-економічна діяльність, "Королева бухгалтерії"

2021, 3 місяці

Знання і навички

1С УТП BAS Ведення ФОП на загальній системі та ЄП 2,3 групи

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — середній

Додаткова інформація

Ведення ФОП загальна сис-ма з ПДВ та акцизним податком, єдиний податок 2, 3 групи. Роздріб, IT. Організація запровадження РРО (ПРРО). Аудит стану розрахунків з бюджетом, повернення переплат та помилкових платежів. Нарахування/виплата зарплати, перерахунок податків для найманих працівників. Кадровий облік для ФОП. Книга доходів (витрат). Консультації щодо застосування податкового законодавства. Складання звітності (квартальна, річна) за новими формами. Відкриття, закриття ФОП (ліквідаційна звітність). Успішне проходження планових перевірок.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: