Резюме від 1 березня 2017

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/3833366

Контент-менеджер, копирайтер, рерайтер

Зайнятість:
Неповна зайнятість.
Місто проживання:
Славутич
Готовий працювати:
Дистанційно, Дніпро, Житомир, Запоріжжя, Київ, Львів, Миколаїв, Одеса, Рівне, Харків

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Освіта

ГНПУ ім.Довженка

Педагогики та психологии.Дошкильна, Глухов
Незакінчена вища, з 2015 по 2021 (5 років 9 місяців)

Працевлаштування в освітній заклад для дітей дошкільного віку (переважно від 3 до 7 років).Високої педагогічної майстерності досягають лише вихователі, в яких чуйне, доброзичливе ставлення до дітей поєднується з умінням справляти вольовий тиск на них, виявляти вимогливість, а іноді й суворість. Якщо у вихователя, загалом м'якої, доброї людини, слабо розвинуті вольові якості, він не може добиватися хорошої дисципліни дітей під час навчальних занять, ігор та інших навчаль-новиховних заходів. Доброта, чуйність у поєднанні з добре розвинутими вольовими якостями є необхідною умовою роботи вихователя дошкільного закладу.Вимогливість до дітей, вольовий вплив на них ефективні лише у випадку, якщо педагог сам є людиною дисциплінованою і ставить до себе високі вимоги. Як ні в якому іншому віці, дошкільнята живуть, наслідуючи поведінку дорослих. Для них поведінка вихователя — еталон, якого вони хочуть досягти, тому будьякі прояви неохайності, недисциплінованості вихователя не залишаються непоміченими, більше того, вони переносяться на поведінку вихованців.

Додаткова освіта та сертифікати

Водительские курси.

2013-2015

Знання і навички

MS Excel MS Word MS Office MS PowerPoint Пользователь Internet Windows MS Access Opera Mozilla Firefox Internet Explorer MS Outlook Email Linux Концептуальность.Объективисть, Аналитичность

Знання мов

Українська — середній

Додаткова інформація

Умею работать со всеми программами MS Office.
Легко нахожу контакт с людьми разных возрастов и профессий;
готов работать во внеурочное время и, в случае необходимости, на выходных.
Емоционально стабильный человек,за личностю я Флегматик.
Работа по соть сетях могу идиально,опит есть.
Блоги ,группи

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: