Резюме від 29 жовтня 2017 PRO

Анастасія

Воспитатель, 7 000 грн

Зайнятість:
Неповна зайнятість.
Вік:
25 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Педагог раннього розвитку

з 01.2017 по нині (7 років 4 місяці)
Перша дитяча академія, Київ (Ранній розвиток дітей за новими методиками та вивчення іноземних мов)

На перших етапах працювала помічником педагога , але через два тижні показала свою відповідальність та організаційні навички і знання , незважаючи на свій вік (найменша в академії з усьго персоналу ) мене підвищили і я стала працювати педагогом і вести додаткові заняття. В академії діти віком від 1,5роки до 9 років . Кожного дня ми проводимо творчі заняття навчаючи дітей різним технікам мистецтва .А також слідкували за їхним фізичним розвитком проводячи фітнес,йогу , фізкультурні заняття та танці . Проведення занять для раннього розвитку за новими методиками, розвивальні заннятя на логіку та увагу та написання планів до кождого уроків.Робота з навчальною програмою Життя в долонях .

Вожатий

з 07.2016 по 09.2016 (2 місяці)
Табір Зміна, Киев (оздоровчий табір)

В мої обовя'зки входила постійна робота з дітьми від 10 до 18 років ,опіка за ними, організування плану на день та підготовка дітей до вечірнього конкурсу номерів який проходив кожного дня , створення флешмобів та проведення ранкових зарядок . А також проведення спортивних ігр і змагань протягом дня .І головним моїм завданям було створити позитивну сімейну атмосферу в загоні , і налаштувати дітей до співпраці і вміння працювати в команді .

Воспитатель

з 06.2016 по 07.2016 (1 місяць)
Дитячий оздоровчий табір Славутич, Киев (оздоровчий тренувальний табір)

За короткий час перебування у таборі, мала змогу спробувати себе на посаді старшого вожатого . Дітки в мене були від 5 до 9 років , в мої забов'язання входило постійний нагляд за дітьми , організування їхнього дозвілля ,активного відпочинку та оздоровлення . Займання з дітьми спортом куди входило катання на роликах ,велосипедах , скейтах ,та проведення змагань та квестів . А також підготовлення групи дітей до конкурсів, створення танцювальних номерів , театральних сцен , та розкрити вміння кожної дитини , і дати змогу проявити і вдосконалити себе і свої досягнення . Першим і найважливішим моїм завданням було адаптувати дітей до проживання в новому місці з новими майбутніми друзями ,згрупувати діток , створити колектив , і проявити їхню ініціативу у спільній роботі загону , розкрити і проявити їх таланти .

Промоутер , представник організації , продавець

з 03.2016 по 04.2017 (1 рік 1 місяць)
ТМ ІншаЇжа, Киев (пищевая ,виготовлення натуральної продукції, та представлення її на ринках України)

Спочатку я працювала промоутером і в мої обовязки входило працювати в магазині за стендом розповідаючи людям різного віку про торгову марку яка виготовляє натуральну продукції ,користь нашої продукції та дати спробувати. А також розкладання продукції та рахування кількості .
Після того як я працювала два місяці і моя робота давала результати, фірма почала приймати участь в фестивалях та виставках міста Киева такі як ВсіСвої , MadeinUkraine та інші . На які спробували поставити мене і після результатів одного з фестивалів я почала приймати участь і представляти компанію на кожній ярмарці.На таких фестивалях можна одразу купувати все натуральне зроблене в Україні ,вітчизняними виробниками .На цій роботі я спілкувалася з людьми різного віку , знаходила підхід до кожного , проявляла свої комунікативні вміння , активність , доброзичливість та цілеспрямованість .

Освіта

Київський університет імені Бориса Грінченка

Факультет педагогики и психологии , специальность : початкова освіта, Киев
Незакінчена вища, з 2015 по 2019 (3 роки 9 місяців)

В Інституті ми навчаємося розуміти дітей від самого народження і до підліткового віку , розуміти дитину її психілогічний стан і знаходити підхід до кожного учня . Вміти зацікавити , поєднувати навчання і виховання ,дуже багато уваги приділяєтся методикам навчання . Мені дуже цікава моя спеціальність так я люблю спілкуватися с дітьми , дарувати їм радість і саме через це обрала педагогічну спеціальність .

Додаткова освіта та сертифікати

Курси Аниматорства і виховання, від Київського університету імені Бориса Грінченка

2016 , 5 месяцев

Первая Детская Академия Оболонь

380680403595 , тренинги від Марини Романенко для педагогів

Знання і навички

MS Office Хореографія MacOS Акробатика

Знання мов

  • Англійська — середній
  • Українська — вільно
  • Російська — вільно

Додаткова інформація

Мої якості : відповідальна ,пунктуальна , вихована , вмію знаходити контакт з дітьми різного віку ,творча та креативна особистість , люблю вигадувати щось цікаве . Люблю активний спосіб життя . Мені подобається створювати танцювальні та театральні номери.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: