Резюме від 13 серпня 2019

Влад

Разнорабочий, рабочий, 15 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
37 років
Місто проживання:
Миколаїв
Готовий працювати:
Вінниця, Київ, Миколаїв, Умань, Харків

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Освіта

ЗОШ полное среднее образавание

с. Тузлы
Середня, з 1993 по 2004 (10 років 9 місяців)

Знання мов

Польська — середній

Додаткова інформація

Звичайний хлопець,роботяший. На данный час шукаю роботу різноробочого бажано з предоставленям житла.Шукаю роботу різноробочим так як не маю певного і єдиного досвіду в якійсь сфері. Але маю право їзди на тракторі, працював трохи в сільському господарстві в складі прийому та завантаження зернової продукції. Їздив майже 6 років до Польщі працював на різних заводах та підприємствах,одже постійної там в мене не було праці.Я їздив по пів року і що пів року була інша праця, так як завод по виготовленню куриного м'яса, приміщення по заготовленю меблевого корпусу,працював на будівництві правда теж різноробочим, працював на складі інтернет магазину європейського одягу, також на заводі гідровлічних та повітряних фільтрів. В Україні працював в часного підприємця по ландшафтному дизайну теж різноробочим.
Для мене різноробочий,це людина що допомагає майстрам. А не майстер на всі руки,та й майстри внас всі повиїджали до европи

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: