Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 12 вересня 2017

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/3866891

Помічник керівника по роботі з персоналом, 4 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Місто:
Кривий Ріг

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

домробітниця

з 12.2008 по 02.2016 (7 років 2 місяці)
агенство " сімейний сервіс", Киев (домашня робітниця)

Прибирання, прання, приготування іжі, виконання доручень - моі обов*язки. Роботу виконувала добросовісно, працювала довго в одній сім*і.

Освіта

Рівненський педагогічний інститут

Російська мова і література, місто Рівне
Вища, з 1985 по 1990 (5 років)

Освіту отримала заочно, працюючи в школі- інтернаті на посаді вихователя старших класів.

Додаткова освіта та сертифікати

педагогічний інститут ім.М.П Драгоманова

1995рік, дефектологічні курси,1 місяць

Знання і навички

Kористування Інтернетом, WORD.

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно

Додаткова інформація

23 роки пропрацювала в школі-інтернаті для дітей з важкими вадами мови. Займала посаду вихователя старших класів. З 1994року по 2008рік прцювала вчителем трудового навчання. Комунікабельна, активна, вмію працювати в команді, легко нахожу спільну мову з людьми.Люблю готувати. переважно украінська мамина кухня. Випічка мені піднімає настрій! Пропрацювала в місті Києві 6 років, будучи на пенсіі, вчила меншу дочку, так склалося життя. Працювала доморобітницею, з роботою дружу, оточуючим, бажаю всього самого кращого, що може бути.Прожила 30 років в селищі, з хатньою і присадибною роботою...ох як знайома. Подобається займатися творчістю: вяжу, вишиваю.Люблю Украіну, традиціі, творчість, людей. Хочу займатись цікавою справою, бути корисною, отримувати задоволення від праці.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: