Резюме від 24 лютого 2017

Ольга

Повар, 10 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
28 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Луцька Ольга Вікторівна

Дата народження:
15 Червня 1995

Регіон:
Київ

Можливість переїзду:

Телефон (и):
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

E-mail:
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Повар 10 000 грн.

(оновлено 24 Лют 2017)
Ключова інформація


Контроль страв на видачі;
Координація роботи кухарів згідно зустрічній;
Розробка та складання меню, технологічних і калькуляційних карток
контроль і організація роботи на кухні
контроль за технологією приготування і якістю готової продукції
навчання персоналу контроль і підтримка санітарних норм приміщення і обладнання
Проведення інвентаризацій,
робота з технологічними картами,
зняття залишків, європейська кухня, італійська кухня, японська кухня, приготування гарячих страв, приготування пасти, приготування рибних страв, приготування гарнірів, приготування супів, приготування м'ясних страв
Уміння організувати і налаштувати роботу підприємства громадського харчування з нуля;
знання постанов, розпоряджень, наказів, інших нормативних документів вищестоящих і контролюючих органів, що стосуються питань роботи підприємств громадського харчування;
знання правил виробництва і реалізації продукції (послуг) громадського харчування;
знання порядку ціноутворення;
знання техніки безпеки, правил і норм охорони праці; підбір та навчання персоналу;
організація і проведення банкетів і фуршетів будь-якої складності;
складання технологічних карт і відпрацювання страв; введення новинок;
знання російської, італійської (європейської) і японської кухні; складання основного, банкетного, фуршетного меню будь-якої складності; знання різного виду сервірування; здійснення контролю щодо закупівлі та списання товару;
аналіз роботи підприємства, пропозицію заходів для більш раціональної роботи, бюджетування; впровадження маркетингових способів розвитку виробництва; проведення інвентаризації; ведення обліку списання товару; досвід керівної та адміністративної роботи.

Досвід роботи


Повар
Бер 2015 - Лют 2017 (2 роки)
KOYA (http://koya.com.ua)
від 50 до 100 співробітників Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
Відкриття ресторану з нуля;
Пошук і навчання персоналу;
Управління персоналом кухні;
Організація технологічних процесів на кухні;
Контроль якості продукції;
Робота з постачальниками продукції;
Ведення звітної документації.Розробка меню і його впровадження, опрацювання страв і складання технологічних карт, рассчет собівартості страв, підбір і навчання персоналу, контроль приготування та відпуску страв. Проведення інвенторізацій продуктів і матеріальних цінностей. Робота з постачальниками, прийом і контроль поступаемой продукції. Проведення банкетів, фуршетів і свят, допомога розробки сезонних меню і спецпропозицій.

Повар
Січ 2012 - Січ 2015 (2 роки 1 міс)
ФМ-групп
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
Повний контроль підрозділи кухня! Ведення звітної документації. Приватне Приготування страв, оформлення. Підбір, навчання кухарів. Робота з постачальниками, відстеження цін і моніторинг ринку продуктів. Складання меню відповідно до умов ринку, собівартість входять продуктів. Складання технологічних карт.
Введення сезонних спецпропозицій і фестивалів страв.
Проведення і зведення інвентаризацій.
Проведення банкетів і фуршети.
Складання банкетного меню.
Проведення презентацій та дегустацій меню.
Знання технологічного обладнання.
Складання меню відповідно до специфіки закладу.

Освіта


КНУКІМ (Київ)
рік закінчення 2012
Готельно-ресторанний факультет

Володіння мовами


Англійська - середній
Російська - вільно
Можу проходити співбесіду на цій мові
Українська - рідна
Можу проходити співбесіду на цій мові

Курси, тренінги, сертифікати


Курс з темою "Розробка меню"(Київ)
рік закінчення 2016
Контроль і організація роботи на кухні(Київ)
рік закінчення 2016
Управління персоналом кухні(Київ)
рік закінчення 2015
Курс "Кухні світу"(Київ)
рік закінчення 2015

Додаткова інформація


Комп'ютерні навички
впевнений користувач: MS Office (Word, Exсel, Power Point, Outlook, Publisher), Internet (MS Explorer, Opera, Mozilla та ін), Skype.

Особисті якості
Комунікабельна, дисциплінована, ініціативна, креативна, наполеглива, адекватно реагую на критику, психологічно стійка, вміння спілкування з людьми, відповідальна, легко навчаюся, вміння працювати в колективі, команді, подорожі, спорт.

Схожі кандидати

Помічник кухаря
Київ

Повар-универсал
30000 грн, Київ

Кухар в сім'ю
30000 грн, Київ

Кухар
Київ

Повар
Київ

Повар
20000 грн, Київ

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: