Резюме від 24 лютого 2017

Луцька Ольга Вікторівна

Повар, 10 000 грн/міс.

Повна зайнятість.

Дата народження:
15 червня 1995 (22 роки)
Місто:
Київ

Контактна інформація

Щоб відкрити контакти, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.


Додаткова інформація

Луцька Ольга Вікторівна

Дата народження:
15 Червня 1995

Регіон:
Київ

Можливість переїзду:

Телефон (и):
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

E-mail:
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Повар 10 000 грн.

(оновлено 24 Лют 2017)
Ключова інформація


Контроль страв на видачі;
Координація роботи кухарів згідно зустрічній;
Розробка та складання меню, технологічних і калькуляційних карток
контроль і організація роботи на кухні
контроль за технологією приготування і якістю готової продукції
навчання персоналу контроль і підтримка санітарних норм приміщення і обладнання
Проведення інвентаризацій,
робота з технологічними картами,
зняття залишків, європейська кухня, італійська кухня, японська кухня, приготування гарячих страв, приготування пасти, приготування рибних страв, приготування гарнірів, приготування супів, приготування м'ясних страв
Уміння організувати і налаштувати роботу підприємства громадського харчування з нуля;
знання постанов, розпоряджень, наказів, інших нормативних документів вищестоящих і контролюючих органів, що стосуються питань роботи підприємств громадського харчування;
знання правил виробництва і реалізації продукції (послуг) громадського харчування;
знання порядку ціноутворення;
знання техніки безпеки, правил і норм охорони праці; підбір та навчання персоналу;
організація і проведення банкетів і фуршетів будь-якої складності;
складання технологічних карт і відпрацювання страв; введення новинок;
знання російської, італійської (європейської) і японської кухні; складання основного, банкетного, фуршетного меню будь-якої складності; знання різного виду сервірування; здійснення контролю щодо закупівлі та списання товару;
аналіз роботи підприємства, пропозицію заходів для більш раціональної роботи, бюджетування; впровадження маркетингових способів розвитку виробництва; проведення інвентаризації; ведення обліку списання товару; досвід керівної та адміністративної роботи.

Досвід роботи


Повар
Бер 2015 - Лют 2017 (2 роки)
KOYA (http://koya.com.ua)
від 50 до 100 співробітників Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
Відкриття ресторану з нуля;
Пошук і навчання персоналу;
Управління персоналом кухні;
Організація технологічних процесів на кухні;
Контроль якості продукції;
Робота з постачальниками продукції;
Ведення звітної документації.Розробка меню і його впровадження, опрацювання страв і складання технологічних карт, рассчет собівартості страв, підбір і навчання персоналу, контроль приготування та відпуску страв. Проведення інвенторізацій продуктів і матеріальних цінностей. Робота з постачальниками, прийом і контроль поступаемой продукції. Проведення банкетів, фуршетів і свят, допомога розробки сезонних меню і спецпропозицій.

Повар
Січ 2012 - Січ 2015 (2 роки 1 міс)
ФМ-групп
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
Повний контроль підрозділи кухня! Ведення звітної документації. Приватне Приготування страв, оформлення. Підбір, навчання кухарів. Робота з постачальниками, відстеження цін і моніторинг ринку продуктів. Складання меню відповідно до умов ринку, собівартість входять продуктів. Складання технологічних карт.
Введення сезонних спецпропозицій і фестивалів страв.
Проведення і зведення інвентаризацій.
Проведення банкетів і фуршети.
Складання банкетного меню.
Проведення презентацій та дегустацій меню.
Знання технологічного обладнання.
Складання меню відповідно до специфіки закладу.

Освіта


КНУКІМ (Київ)
рік закінчення 2012
Готельно-ресторанний факультет

Володіння мовами


Англійська - середній
Російська - вільно
Можу проходити співбесіду на цій мові
Українська - рідна
Можу проходити співбесіду на цій мові

Курси, тренінги, сертифікати


Курс з темою "Розробка меню"(Київ)
рік закінчення 2016
Контроль і організація роботи на кухні(Київ)
рік закінчення 2016
Управління персоналом кухні(Київ)
рік закінчення 2015
Курс "Кухні світу"(Київ)
рік закінчення 2015

Додаткова інформація


Комп'ютерні навички
впевнений користувач: MS Office (Word, Exсel, Power Point, Outlook, Publisher), Internet (MS Explorer, Opera, Mozilla та ін), Skype.

Особисті якості
Комунікабельна, дисциплінована, ініціативна, креативна, наполеглива, адекватно реагую на критику, психологічно стійка, вміння спілкування з людьми, відповідальна, легко навчаюся, вміння працювати в колективі, команді, подорожі, спорт.


Зберегти у відгуки Уже у відгуках

Схожі резюме

Усі схожі резюме

Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: