Резюме від 11 травня 2019

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/3892563

Менеджер по тендерным продажам, экономист, 10 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Місто:
Черкаси

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова освіта та сертифікати

Курсы повышения квалификации по вопросам государственных закупок

2013

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — просунутий

Додаткова інформація

Кремньова Ганна Максимівна.
Головний економіст
Дата народження: 16.03.1964
Адреса: 18021, м. Черкаси, Придніпровський район, вул. Героїв Дніпра 69, кв. 211.
Сімейний стан: незаміжня
Телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»), e-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Графік роботи: повна зайнятість
Ціль:
Працевлаштування - застосування свого професійного досвіду, навичок та знань на посаді головного економіста
Досвід роботи:
З січня 1987 року по липень 2016 року – Управління Національного банку України в Черкаській області (далі - Управління).Серпень 1985 року – грудень 1986 року – Золотоніське відділення Держбанку СРСР.
Обов'язки:
- організація та супроводження кошторисного процесу (планування показників кошторисів (доходи, витрати) контроль за їх виконанням, внесення змін до затверджених показників, складання звітності із виконання кошторисів);
- складання норм витрат матеріальних цінностей та нормативів запасів матеріальних цінностей на складах, організація контролю за їх дотриманням;
- організація та супроводження роботи з питань укладання господарських договорів, контроль за їх виконанням;
- організація та контроль роботи з питань кредитування;
- виконання функцій секретаря комітету з конкурсних торгів Управління (складання та подання: документації конкурсних торгів, оголошень щодо проведення торгів, звітності з питань державних закупівель; отримання та розгляд конкурсних пропозицій і т.д);
- здійснення перевірок дотримання вимог нормативно-правових актів Національного банку України щодо бухгалтерського обліку банківських операцій у регіональних відділеннях комерційних банків;
- здійснення контролю щодо правильності нарахування та виплати заробітної плати працівникам Управління;
- складання описів операційних банківських процесів, технологічних карт, внутрішніх положень, проектів наказів з господарської діяльності, посадових інструкцій працівників, підготовка проектів листів, звернень, відповідей тощо з питань фінансово-господарської діяльності Управління.

Освіта
Вища. Економіст
Тернопільський фінансово-економічний інститут (вересень 1981 р. — червень 1985 р.).
Вміння та навичкиЗнання законодавства та нормативно - правових актів з питань: банківської діяльності; здіснення державних закупівель; оплати праці. Комп'ютерні навички: MsWord, Excel, автоматизовані системи, що впроваджені в системі Національного банку України, електронне діловодство. Складаня документів згідно із встановленими правилами та нормами з діловодства.
Особисті якості: Комунікабельність, доброзичливість, цілеспрямованість на кінцевий результат, відповідальність, стресостійкість, швидке навчання та самонавчання, робота в коллективі та особисто, здатність швидко вирішувати проблеми, що виникають, уміння ладити з людьми.
07.03.2018

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: