Резюме від 24 березня 2017

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/3924750

Юрист, 6 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Місто:
Моршин

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Начальник юридичного відділу

з 05.2009 по нині (15 років)
Державні організації

Добрі знання у всіх галузях права. Участь в судових процесах різних інстанцій. Вирішення майнових спорів, цивільних, господарських, земельних, житлових, адміністративних та ін. Представництво інтересів в судових органах, органах прокуратури, юстиції. Досвід укладання договорів. Знання законодавства у сфері державних закупівель. Більше 50 позитивно вирішених судових справ. В тому числі позитивно вирішені справи, щодо оскаржень результатів перевірок інспекції з праці, цінової інспекції, фінансової та екологічної інспекцій.

Освіта

Львівський Національний Університет ім. Івана Франка

Міжнародне право і бізнес, Львов
Вища, з 1997 по 2002 (4 роки 8 місяців)

Факультет "міжнародного права і бізнесу" дає хороші знання не лише в галузі зарубіжного права, але й вітчизняного. Навчання в університеті дало змогу не лише закріпити знання отримані мною в правовому коледжі, але й здобути нові.

Додаткова інформація

Загальний юридичний стаж роботи на різних підприємствах становить 14 років. 1983 р.н. Одружена, виховую двох дітей. Трудові обов'язки виконую відповідально та сумлінно.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: