Резюме від 23 березня 2017

Евгений

Промоутер (раздача листовок, анкетирование, р-н ст. м. Позняки, "Дрим Таун")

Зайнятість:
Неповна зайнятість.
Вік:
21 рік
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

7 самих відомих українських дизайнерів одягу
Андре Тан

Людина, яка вже досить давно представляє українську моду на світовій арені. Саме він створив особливий стиль Smart Couture. Ще в 11 років Андре прийшов на курси крою та шиття. Хлопчик мріяв створити щось своє, власне, особливе. І йому це вдалося.
Оксана Караванська

Серед дизайнерів Оксана Караванська вважається гуру моди. У своєму житті Оксана постійно експериментує. За своїми плечима вона має величезний досвід показів, як українських, так і світових. А з 2010 року Караванська стала ще й дизайнером парфумів.
Ірина Каравай

Ірина Каравай – дизайнер наших перших леді та заможних жінок. Її оригінальний стиль та сміливі експерименти помітили ще у 2003 році. Саме у 2003 році Ірина почала свою довгу співпрацю з відомим брендом тканин Nota Bene, який дав змогу дизайнерці поєднати цікавий стиль із високою якістю. Ірина Каравай також розробляє корпоративний стиль для великих компаній.
Саша Каневський

Саша Каневський почав свою фешн-кар’єру у 2009 році. Зараз, через 6 років, він вже відомий український дизайнер. Саша швидко злетів вгору по кар’єрних сходинках. У нього одразу вималювався свій унікальний стиль, по якому Каневського впізнає весь світ. Останнім часом Олександр поєднує спортивний та casual стилі.
Анастасія Іванова

Ця дизайнерка має власний бренд Nai Lu-na, який було створено ще у 2006 році. Анастасія впевнено крокувала до своєї всесвітньої слави. Вона має дві вищі освіти, у 2011 році Іванова отримала диплом найуспішнішої школи дизайну Mupe Instituto Marangoni Paris. Завдяки вдалим виставкам закордоном, зокрема у Парижі, вона має замовників з Італії, Франції, Швейцарії та Японії. Ольга Сумська та Aloysha замовляють собі одяг саме в цієї дизайнерки.
Оксана Муха

Дизайнер Оксана Муха стала відомою завдяки своїм весільним сукням. З початком незалежної України Оксана починає займатись дизайном одягу у своїй власній квартирі. А тепер модні будинки весільних та вечірніх суконь від OKSANA MUKHA є по всьому світі: у Франції, Австралії, Чехії, Канаді, США, Німеччині, Італії, Литві, Латвії, Польщі, Китаї,Росії та Білорусі. Для свого весілля сукню від OKSANA MUKHA обрала онука Шарля де Голя.
Лілія Пустовіт

Дизайнер почала свою кар’єру досить стрімко. У 1994 році вона взяла участь у виставці "Easter Wind" у Тулузі, Франція. Потім гран-прі у міжнародному фестивалі "In Vogue" у Литві, "Salon du pret-a-porter feminine" у Франції, жіноча колекція прет-а-порте для Daniel Hechter також у Франції. Після чого Лілія створює свій власний бренд Poustovit. У 2004 році Пустовіт була обрана президентом Української Ради Моди (Ukrainian Fashion Council).

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: