Резюме від 18 травня 2017

Юлія

Менеджер, економіст, бухгалтер, 8 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
42 роки
Місто:
Біла Церква

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Економіст

з 07.2002 по 06.2016 (13 років 11 місяців)
Публічне акціонерне товариство "Райффайзен Банк Аваль", Біла Церква (Фінанси, банки, страхування)

Набір платежів . Перевірка формування та оформлення касових документів . Організація та проведення планових та раптових ревізій . Бухгалтерський облік безготівкових операцій . Формування та аналіз статистичної звітності НБУ про касові обороти . Контроль за дотриманням встановлених лімітів залишків готівкових коштів та інших цінностей в касах та АТМ . Бухгалтерський облік та документальне супроводження операцій по надходженню та видачі готівкових коштів в національній , іноземній валюті та банківськими металами в касах ЦО (підкріплення та інкасація відділень , ОД ; операції на міжбанківському ринку ; операції з завантаження та розвантаження АТМ ). Валютообмінні операції, прийом платежів населення,ведення касової звітності , обслуговування фізичних осіб. Залучення нових клієнтів на обслуговування в банк; первинна консультація клієнтів по банківських продуктах.

Освіта

Державна академія статистики, обліку і аудиту Держкомстату України

Облік і аудит , бухгалтер , економіст, Київ
Вища, з 1999 по 2003 (3 роки 9 місяців)

Додаткова інформація

Характер спокійний та врівноважений , але свої погляди відстоюю активно та аргументовано , доброзичлива , пунктуальна , комунікабельна , вмію переконувати і приймати рішення в складних ситуаціях , швидко опановую новий матеріал.
Добре володію комп’ютером (пакет програм MS Office, графічні редактори, електронна почта, інтернет); вільний користувач офісної технік . Вільно володію українською та російською мовами, англійська мова на початковому рівні.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: