Резюме від 13 травня 2024 PRO

Дмитро

Начальник, менеджер відділу постачання, 35 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
46 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Начальник відділу постачання

з 08.2021 по 06.2023 (1 рік 10 місяців)
ТОВ "ПРЕФАБ", Київ (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

•Здійснення управління діяльністю із забезпечення виробничого процесу підприємства всіма необхідними ресурсами.
•Організація та координування постачання матеріальних ресурсів відповідної якості у встановлені терміни та у повному обсязі.
•Планування постачальницької діяльності керуючись стратегічними цілями діяльності підприємства.
•Контроль підготовки матеріалів за претензіями до постачальників у разі порушень ними договірних зобов`язань, погодження з постачальниками змін умов укладених договорів.
•Забезпечення складання встановленої звітності, формування бази даних щодо внутрішньої та зовнішньої інформації із матеріально-технічного забезпечення підприємства.
•Дотримання конфіденційності в роботі з службовими документами відповідно до вимог чинного законодавста.
•Закупівля матеріалів відповідно до дизайнерського проекту. Пошук альтернативних рішень.
•Перевірка та моніторинг матеріалів підрядників та генпідрядника.
•Логістика та доставка товарів по найвигіднішим умовам для покупця.

Менеджер (управитель) з логістики

з 12.2020 по 08.2021 (8 місяців)
ТОВ "Клімат Системс", Київ (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

•Проробка поданих заявок, організація та координування постачання матеріальних ресурсів відповідної якості у встановлені терміни та у повному обсязі.
•Проведення моніторингу цін.
•Отримання рахунків, узгодження з фінансовим відділом та подача на оплату.
•Контролювання термінів виготовлення замовлених товарів та забезпечення вчасної доставки матеріалів на об'єкти.
•Постійна робота в 1С (контроль залишків по складу, проробка нових заявок).
•Підготовка та передача пакету документів експедитору на завантаження.
•Формування маршруту доставки закуплених товарів, робота з перевізниками.
•Контролювання первинної документації.
•Взаємодія з іншими відділами (бухгалтерія, прораби, економісти, проектанти): узгодження термінів поставок, взяття інформації для формування КП, сертифікатів, рахунків і тд.

Менеджер з постачання

з 04.2019 по 10.2020 (1 рік 6 місяців)
ТОВ "СТ Спецмонтаж", Київ (Виготовлення систем вентиляції)

Підприємство є виробником вентиляційного обладнання. Виконую функції вчасного забезпечення всіма необхідними товарами та послугами, відповідно до отриманих заявок. Пошук, моніторинг пропозицій.
Ведення (фіксація) заявок (групи товарів різноманітні), їх проробка (обирання найкращої пропозиції), подача на оплату, доставка. Комунікація з іншими відділами, логістом, водіями, бухгалтерією, юристом, робота з перевізниками. Проведення тендерів (площадка Смарттендер). Робота з 1С.
Ведення документації, підписання договорів (контроль виконання домовленостей), вирішення питань по рекламаціях. Надання даних по дебіторській і кредиторській заборгованості.
Щоденна робота по доставці оплачених товарів і оплата нов их.

Головний фахівець відділу постачання

з 10.2017 по 01.2019 (1 рік 3 місяці)
ТОВ "Бейкері Груп", Киев (Хлібозаводи)

Пошук постачальників товарів для хлібозаводів, перевірка вартості, обговорення термінів поставки та умов оплати. Формування і подання реєстрів на оплату згідно з планом виробництва. Контроль вартості товарів заявлених на оплату рахунків іншими менеджерами, відповідно до груп товарів які контролюю. Надання своїх поправок, відповідно до домовленості по поставкам.
Пошук нових постачальників через проведення тендерної роботи. Проведення торгів, розміщення необхідного переліку матеріалів для пошуку, обговорення з постачальниками всіх умов що до поставок товарів. Робота з документацією, підписання договорів у відповідно встановленій процедурі погоджень в середині компанії.
Ведення роботи по наявній дебіторській і кредиторській заборгованості, формування окремого реєстру, узгодження і подача на оплату.
Надання щомісячної звітності про всю проведену роботу.

Начальник ВМТПіК

з 08.2011 по 01.2017 (5 років 5 місяців)
ТОВ «ГРАНТЕХ ІНЖИНІРИНГ», Гребінки (Машинобудування)

Організовування забезпечення підприємства всіма необхідними для його виробничої діяльності матеріальними ресурсами відповідної якості та їх раціональне використання з метою скорочення витрат виробництва і одержання максимального прибутку. Забезпечення підготовки в узгодженні умов і укладанні договорів поставок з матеріально-технічного забезпечення підприємства, вивчення можливості і доцільності встановлення прямого довгострокового зв’язку щодо поставок матеріально-технічних ресурсів та розширення прямих постійних і довгострокових господарських зв’язків з постачальниками.
Контролювання процесу проробки замовлень, формування плану та почерговості оплат, отримання матеріальних ресурсів їх кількості, якості і комплектності і збереження на складі підприємства. Забезпечення виконання правил оформлення і здачі прибутково-видаткових документів і встановленої звітності.
Транспортна логістика, робота з авто перевізниками.
Забезпечення своєчасної і цілковитої реалізації виділених фондів і планів забезпечення згідно з установленою кількістю, якістю та комплектністю.
Виконання роботи, пов’язаної з підготовкою претензій до постачальників у разі порушення ними договірних зобов’язань, узгодження з постачальниками зміни умов укладання договорів.
Забезпечення складання встановленої звітності про виконання плану матеріально-технічного забезпечення підприємства. Керування працівниками відділу.

Заступник начальника відділу матеріально-технічного постачання.

з 10.2010 по 08.2011 (10 місяців)
ТОВ «ІСК ВИРОБНИЦТВО», Гребінки (Машинобудування)

Організація роботи по забезпеченню потреб підприємства в сировині, комплектуючих виробах, та допоміжних матеріалах необхідних для ритмічної роботи підприємства. Здійснення пошуку постачальників, орієнтуючись на якість пропонованих матеріально-технічних ресурсів, ціну, терміни постачань, умови постачань.
Підготовка і корегування переддоговірної документації. Контролювання наявності всіх видів ТМЦ на складі, своєчасно інформування начальника ВМТП про необхідні матеріали згідно планів виробництва, подання рахунків на оплату.
Транспортна логістика.

Завідувач ремонтно-будівельного відділу.

з 01.2010 по 10.2010 (9 місяців)
«Український науково-дослідний інститут прогнозування та випробування техніки і технологій для с/г виробництва ім.. Л.Погорілог, Дослідницьке (Випробування сільськогосподарської техніки)

Забезпечення раціонального розташування структурних підрозділів інституту, комплектація приміщень меблями, господарським обладнанням та інвентарем, канцтоварами.
Проведення заходів по своєчасному капітальному та частковому ремонту
приміщень, забезпечення втримання приміщень в належному технічному, санітарному, протипожарному стані.
Ведення обліку, списання матеріальних цінностей і проведення інвентаризації. Складання місячних бюджетних планів на закупку товарів, робіт та послуг. Аналіз складання договорів з постачальниками товарів, робіт та послуг.
Управління складськими ресурсами, контроль роботи офісного персоналу (прибиральниці), та персоналу ремонтно-будівельного відділу.
Матеріальна відповідальність.

Продавець-консультант будівельних матеріалів.

з 11.2003 по 03.2004 (4 місяці)
ПП «Балялін ОЮ», Біла Церква (Продаж пластикових виробів)

Охоронник відділу ОПС

з 06.2002 по 10.2002 (4 місяці)
ВАТ «Саливонківський цукровий завод», Саливонки (Цукровий завод)

Освіта

«Білоцерківський державний аграрний університет»

-лікар ветеринарної медицини (ветсанексперт)., Біла Церква
Вища, з 1998 по 2001 (3 роки 4 місяці)

«Василівський радгосп-технікум «Перемога»

Фельдшер ветеринарної медицини, Василівка
Середня спеціальна, з 1994 по 1998 (3 роки 8 місяців)

Знання і навички

MS Office Користувач ПК MS Outlook Стаж керування автомобілем

Додаткова інформація

До основних своїх переваг відношу старанність, відповідальність, організованість, вміння працювати в команді, здатність швидко освоювати нові технології, цілеспрямованість, комунікабельність та бажання вчитися.
Маю водійські права категорії В.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: