Резюме від 22 березня 2024 PRO

Oleksandr

C#/.Net-програміст

Зайнятість:
Неповна зайнятість.
Вік:
50 років
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Дистанційно, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та LinkedIn.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

.NET/C# програміст

з 08.2019 по 01.2024 (4 роки 5 місяців)
LGC Clinical Diagnostics, IT відділ, Балліна, Ірландія (IT)

1. Розробка веб-додатків та API-сервісів з нуля з використанням ASP.NET (структура БД, архітектура додатків, Back-end та Front-end);
2. розробка нового функціоналу для існуючих програмних продуктів;
3. супроводження та виправлення багів існуючих програмних продуктів.

Викладач кафедри мережевих та інтернет технологій

з 09.2018 по нині (5 років 7 місяців)
Київський національний університет імені Тараса Шевченка, факультет інформаційних технологій, Київ (Освіта, наука)

Викладання ІТ дисциплін; організація та участь у роботі наукових конференцій; написання наукових праць.

Викладач кафедри інформатики

з 11.2013 по 07.2018 (4 роки 8 місяців)
Кам'янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка, Кам'янець-Подільський (Освіта, наука)

Обов'язки:
викладання IT-дисциплін;
керівництво науковою роботою студентів ( IT-дисципліни, математичне моделювання, обчислювальні методи);

Досягнення:
Успішний захист (2015 р.) дисертації та присудження наукового ступеня кандидата технічних наук зі спеціальності 01.05.02 - математичне моделювання та обчислювальні методи.

C#/.NET developer

з 02.2007 по 05.2019 (12 років 3 місяці)
Віддалена робота, Кам'янець-Подільський (IT)

Участь у проектах
1.Розробив автоматизоване робоче місце підприємця для автоматизації роздрібної та дрібнооптової торгівлі комп’ютерною технікою. Розробив концептуальну та логічну модель БД. На основі існуючої бази даних з товарами розроблено серверну частину веб-сайту з каталогом товарів, що пропонував магазин. Застосовувалися: Turbo-Delphi, Iterbase, ООП, Ajax, CGI, SQL, Stored procedures.
2.Розробив програму файл-конвертер 3-D графічних файлів специфічного формату, що створюються при серії послідовних знімків поверхні електронним мікроскопом. Розроблена програма дає можливість обрати папку із вихідними файлами. Якщо файли відповідного формату присутні у папці, то відбувається автоматична десиреалізація цих файлів із виділенням зображення поверхні та відображення їх у вигляді мініатюр. За необхідності конвертації з’являється таблиця зі списком обраних файлів та з полями, які необхідно заповнити необхідними значеннями. При виборі рядка таблиці під ним з’являється детальна інформація про файл включно з мініатюрним зображенням. Застосовувалися: C#/.NET, OOP, WPF, XAML, MVVM.
3.Прийняв участь у розробці програми, що призначена для моделювання процесу фільтрації суспензій на різних типах фільтрів. Інтерфейс програми представляє собою набір вкладок із табличним вмістом. Таблиці у вкладках представляють ієрархічну інформацію про групи, типи, підтипи, виробники і т.і. суспензій, розчинників, рідин для промивання, фільтрів, фільтруючих елементів. Таблиці мають можливість додавання, видалення, групування елементів. Рядки у таблицях із математичними розрахунками модельованих параметрів процесу фільтрації організовані у вигляді груп із взаємозалежних параметрів, де зміна якогось одного параметра призводить до перерахунку всіх інших, залежних від нього, параметрів. Всі введені й змодельовані параметри проходять валідацію. За необхідності виводяться підказки для користувачів. Застосовувалися: C#/.NET, OOP, WPF, XAML, MVVM.
4.Приймав участь у розробці інтеграційного шлюзу провайдера до банківської платіжної системи. Рішення включало декілька проектів: основний проект, що містив ієрархію класів, що реалізовують ряд інтерфейсів; проект-тестовий клієнт, яким перевірялася працездатність бібліотеки; проект з модульними тестами, що покривали всі розгалуження та внутрішні винятки. Особливістю проекту було формування xml-документа за спеціальною схемою, підписаного RSA-ЕЦП. Всі запити виконувалися методом POST. Застосовувалися: C#/.NET, OOP, XML.
5.Приймав участь у розробці віконного додатку, який дозволяє формувати слайди шляхом додавання користувачем текстових та графічних плейсхолдерів із можливістю введення відповідно тексту та завантаження вмісту графічних файлів. Завантажені у слайд фотографії підтримують можливість масштабування та зміщення для відображення у плейсхолдері лише бажаного фрагмента. Для простоти використання інтерфейс містив лише невеликий набір інструментів. Застосовувалися: Java, LibreOffice/Apache OpenOffice API.

Освіта

Черкаський державний технологічний університет

PhD of Engineering science, Математичне моделювання та обчислювальні методи, Черкаси
Вища, з 2012 по 2015 (3 роки)

Захистив дисертацію на тему "Побудова і комп’ютерна реалізація структурно-спрощених математичних моделей об’єктів із розподіленими параметрами" та здобув науковий ступінь кандидата технічних наук

Кам'янець-Подільський педагогічний інститут ім. Затонського(Кам'янець-Подільський)

Фізико-математичний факультет, спеціальність математика, інформатика, Кам'янець-Подільський
Вища, з 1990 по 1995 (4 роки 9 місяців)

Додаткова освіта та сертифікати

Generative AI Fundamentals

23/02/2024
Сертифікат

.NET FullStack Developer (Specialization which includes 3 courses)

10.02.2024
Сертифікат

Advanced C# Programming in .NET Core

13.02.2024
Сертифікат

Знання і навички

C# .NET Framework Windows Forms ADO.NET MATLAB Regular expressions Reflection Software Design knowledge: OOP, OOD Multithreading, asynchronous and parallel programing WPF, ASP.NET MVC, distributed programming, WCF MS SQL: T-SQL (DML, DDL, stored procedures, user functions) Database design (conceptual and logical level) BI OLAP: MS SSAS, DWH and Cube design (Star, Snowflake schema) Mathematical Simulation (objects with distributed parameters) Numerical methods (differential and integral equations) Higher mathematics Delphi+Interbase

Знання мов

Англійська — середній

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

.Net-програміст, C++ developer, front end розробник
Дніпро, Дистанційно

.NET/C# Developer
Рівне, Дистанційно

Программист (C#, .Net, IT-Enterprise, BAS)
Київ

Trainee/Junior C#/.NET developer
17000 грн, Львів, Дистанційно

C#/.NET software engineer
Дистанційно

C# .NET Developer
Київ, Дистанційно

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: