Резюме від 22 квітня 2017

Уляна

Учитель английского языка, 3 200 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
30 років
Місто:
Самбір

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Освіта

Південноукраїнський національний педадогічний університет імені К.Д. Ушинського

Філологія, Одесса
Вища, з 2011 по 2016 (4 роки 9 місяців)

РЕЗЮМЕ

Ільків Уляна Василівна

Мета: заміщення вакантної посади вчителя англійської мови, викладача філології.

Освіта: 2000 - 2011 базова середня освіта Самбірської гімназії № 2 гуманітарного та природничого профілів. 2011 році закінчила гімназію золотою медаллю.

2011 - 2016 роки проходила навчання у Південноукраїнському національному педадогічному університеті імені К.Д. Ушинського. Інститут іноземної філології, спеціальність «Мова та література (англійська, українська). Переклад», освітньо-кваліфікаційний рівень – бакалавр філології, диплом з відзнакою.

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — просунутий
  • Грецька — середній

Додаткова інформація

обізнана з різними методиками навчання дітей англійської мови, проводжу індивідуальні приватні уроки іноземної та української мови, неодноразово брала участь у конкурсах та олімпіадах і займала призові місця, працювала над проблемою позакласного навчання англійської мови й організації перекладацько-поетичного гуртка, вдосконалюючи власні вміння та навички роботи в колективі з дітьми, отримала ряд нагород та грамот за професійні знання та досягнення в педагогічній галузі протягом навчання.
Додаткова інформація: володію грецькою мовою (розмовний рівень, письмовий – зі словником); умію працювати на ПК (рівень користувача).

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: