Резюме від 1 жовтня 2017

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/4006860

Вчитель української мови та літератури (світової), репетитор

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Місто проживання:
Бердянськ
Готовий працювати:
Дистанційно, Запоріжжя

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Комерційний агент

з 09.2014 по 04.2015 (7 місяців)
Studio Moderna, Киев (Продаж)

Півроку працювала в кол-центрі міжнародної компанії з продажу, яка насьогодні є лідером з телемаркетингу в Європі. Серед моїх обов'язків було спілкування з постійними та VIP-клієнтами, їх обслуговування в телефонному режимі. Компанія подарувала мені колосальний досвід особистісного розвитку завдяки спеціальним тренінгам; дала можливість навчитися мистецтву індивідуального підходу до різних людей, враховуючи їх особливості, якості та потреби.
Звільнилася у зв'язку із сімейними обставинами (переїзд та вагітність).

Освіта

Бердянський державний педагогічний університет

Інститут філології та соціальних комунікацій "українська мова та література", Бердянск
Вища, з 2009 по 2014 (4 роки 9 місяців)

За освітою я філолог, педагог, редактор освітніх видань. Здобула ступінь магістра української філології, а також отримала диплом вчителя з української мови і літератури та світової літератури.
Наукова робота у комплексі зі шкільною та університетською практикою сформували мій потяг до педагогічної та наукової діяльності.

Знання і навички

Користувач ПК

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — середній

Додаткова інформація

Відповідальна, активна, комунікабельна, доброзичлива. Люблю спілкування, людей. Обожнюю читати, іноді пишу есе. Захоплююся психологією та спортом. Вільно володію українською, російською, вдосконалюю англійську! Зараз у декреті, виховую дитину. Заміжня.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: