Резюме від 27 грудня 2019 PRO

Данило

Охоронець, 18 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
32 роки
Місто проживання:
Житомир
Готовий працювати:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Гср, ст розвідник ,

з 03.2014 по нині (10 років 2 місяці)
збройні сили україни повітряно десантні війська,101бригада охорони ген штабу, ССО Один з полків, Житомир Київ (виконання анти терористичної операції)

маю статус учасника бойових дій

Освіта

житомирський центр технічной професійной освіти

Кухар бармен, житомир
Середня спеціальна, з 2009 по 2011 (1 рік 5 місяців)

Додаткова освіта та сертифікати

Курси тілоохоронців

Два місяці 2018рік

Знання і навички

Користувач ПК Бойові местецтва

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — середній
  • Англійська — початковий

Рекомендації

Якщо потрібна рекомендація, обов'язково

Якщо потрібна рекомендація, обов'язково

Контактні дані приховані

Додаткова інформація

Я Данило Юрійович народився 20 лютого 1992 року ,закінчив 11класів, в 2009 році досягнув добрі показники по спорту: волейбол ,футбол, баскетбол . Поступив в технічний заклад на кухара бармена.На першому курсі став відвідувати секцію по боксу, досягнув не погані результати в 2012 закінчив навчальний заклад ,та пішов служити на дострокову службу в Армію.Служив по 2013 рік після того пройшов навчальний центр та працював в полку міліції спеціального призначення. Звільнився в 2014 році і підписав контракт в Високо Мобільних Десантних Військах.Приймав участь в бойових діях, та в зоні Ато. Звільнився 2017 по закінченню контракта зі званням сержанта, володію професійно багатьма видами зброї, та бойовими местецтвами , маю досвід роботи в охоронних структурах: в тілоохоронцях, ресторанах віп класа, готелях та різних об'єктах,вданий час закінчуючи службу в ССО. Коротко про себе: зріст 180 вага 85 кг професійний військовий з бойовим досвідом ,шкідливих ,звичок не маю проходив курси тіло охоронців займаюся спортом , маю водійські права категоріями а в с .Комунікабильний та перспективний можу вирішувати конфліктні та складні ситуації.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: