Резюме від 5 травня 2023 PRO

Наталія

Бухгалтер

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
33 роки
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Дистанційно, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту, адресу та Facebook.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Бухгалтер введення касових операцій та вхідних послуг

з 07.2020 по 03.2022 (1 рік 8 місяців)
МегаМаркет (ПП "Хотей 2019"), Киев (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Реєстрація, перереєстрація, скасування РРО та КОРО в органах ДПС; контроль ведення документів старшим касиром з обліку готівки; відображення касових операцій на рахунках обліку. Облік отриманих послуг: проведення документів з вхідних послуг та відображення операцій на рахунках обліку, оформлення та реєстрація договорів, оформлення актів звірок з контрагентами. Завантаження виписки з Клієнт-банку та відображення оплат на рахунках обліку. Розблокування податкових накладних та коригувань.

Бухгалтер ведення касових операцій та вхідних послуг

з 09.2018 по 09.2019 (1 рік)
МегаМаркет (ТОВ "ФРЕЯ 2017"), Київ (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Реєстрація, перереєстрація, скасування РРО та КОРО в органах ДПС; контроль ведення документів старшим касиром з обліку готівки; відображення касових операцій на рахунках обліку. Облік отриманих послуг: проведення документів з вхідних послуг та відображення операцій на рахунках обліку, оформлення та реєстрація договорів, оформлення актів звірок з контрагентами. Завантаження виписки з Клієнт-банку та відображення оплат на рахунках обліку. Розблокування податкових накладних та коригувань.

Бухгалтер віддалено

з 02.2018 по 12.2018 (10 місяців)
ТОВ «УКРПРОММОНТАЖ», Київ (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Робота в 1С: виписка рахунків, актів виконаних робіт, податкових накладних, розрахунків коригувань; відображення отриманих документів в 1С. Завантаження податкових накладних в M.E.Doc, перевірка, реєстрація. Облік та контроль взаєморозрахунків з постачальниками, підрядниками та замовниками, оформлення актів звірок з контрагентами, довіреностей. Накази по підприємству, кадровий облік, заробітна плата та аванс – нарахування, формування платіжних доручень, розрахунок та перерахування податків по зарплаті. Формування та здача звітів до ДФС з ПДВ, ЄСВ, 1-ДФ, Баланс, Звіт про фінансові результати. Закриття місяця, визначення фінансових результатів.

Бухгалтер єдиний віддалено

з 07.2017 по 08.2018 (1 рік 1 місяць)
ФОП Новікова Н.В., Київ (Роздрібна торгівля)

Робота в 1С: виписка рахунків, видаткових накладних, актів виконаних робіт. Робота з Клієнт-Банком. Формування та здача звітів до ДПІ. Нарахування та виплата податків, заповнення книги доходів. Закриття місяця.

Бухгалтер єдиний віддалено

з 02.2016 по 08.2018 (2 роки 6 місяців)
ТОВ «АВЕР ТРЕЙДІНГ», Київ (Фінанси, банки, страхування)

Робота в 1С: виписка рахунків, видаткових накладних, актів виконаних робіт, податкових накладних, розрахунків коригувань; проведення вхідних прибуткових та податкових накладних. Завантаження податкових накладних в M.E.Doc, перевірка, реєстрація. Оформлення та відправлення платіжних доручень, проведення банківських операцій. Облік та контроль взаєморозрахунків з постачальниками та покупцями, оформлення актів звірок з контрагентами, довіреностей. Накази по підприємству, кадровий облік, заробітна плата та аванс – нарахування, формування платіжних доручень, розрахунок та перерахування податків по зарплаті. Формування та здача звітів до ДПС по ПДВ, ЄСВ, 1-ДФ, Баланс, Звіт про фінансові результати. Закриття місяця, визначення фінансових результатів.

Бухгалтер банківських операцій, ведення ФОП другої групи

з 05.2014 по 08.2015 (1 рік 3 місяці)
МегаМаркет (ТОВ "ДЖУНА"), Київ (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Відкриття, ведення та закриття рахунків, робота з клієнт-банком, оформлення та відправлення платіжних доручень, проведення банківських операцій. Складання листів, довідок, довіреностей. Розробка, перевірка та реєстрація договорів, додаткових угод, протоколів розбіжностей до договорів з контрагентами. Взаємодія з контролюючими органами та банками. Аналіз поточного бухгалтерського та податкового законодавства. Облік та контроль взаєморозрахунків з постачальниками та покупцями, оформлення актів звірок з контрагентами, довіреностей. Підгововка та подання документів на отримання та продовження ліцензій на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами.
Ведення ФОП: Нарахування заробітної плати, ведення документів по заробітній платі. Ведення касової дисципліни: ПКО, РКО, заповнення касової книги. Генерування ключів для здачі звітності в M.E.Doc, з наступною подачею усіх документів до сертифікаційних центрів. Оплата податків. Формування та успішна здача звітів: ЄСВ, 1 ДФ, Податкової декларації тощо.

Бухгалтер з послуг

з 07.2011 по 04.2014 (2 роки 9 місяців)
МегаМаркет (ТОВ "ДЖАЯ"), Київ (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Облік реалізації послуг: виписка та обробка первинної документації, виставляння рахунків-фактур, складання та проведення актів виконаних робіт, складання податкових накладних та розрахунків коригувань, оформлення та реєстрація договорів, оформлення актів звірок з контрагентами.

Бухгалтер обліку запасів

з 05.2010 по 06.2011 (1 рік 1 місяць)
ТОВ «Будвест-Україна», Київ (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Бухгалтерський облік руху та наявності ТМЦ, ведення прибуткових та видаткових операцій з запасами.

Старший касир

з 04.2009 по 05.2010 (1 рік 1 місяць)
ПАТ КБ «Хрещатик», Київ (Фінанси, банки, страхування)

Виконання операцій по оприбуткуванні та видачі готівки, обмін іноземної валюти, ведення касової документації, складання звітів про рух коштів, складання та оформлення інкасації.

Фахівець відділу по роботі з клієнтами

з 11.2008 по 03.2009 (4 місяці)
ТОВ «Сіті Ком», Київ (Роздрібна торгівля)

Обслуговування клієнтів, видача та активування дисконтних карток, виписки рахунків фактур, замовлень покупців, видаткових та податкових накладних, оформлення доставок, відвантаження товару при безготівкових розрахунках.

Освіта

Житомирський державний технологічний університет

Бухгалтер, факультет облік і аудит, Житомир
Вища, з 2008 по 2012 (4 роки)

Бердичівський політехнічний коледж

Бухгалтер, факультет облік і аудит, Бердичів
Середня спеціальна, з 2005 по 2008 (3 роки)

Знання і навички

M.E.Doc Користувач ПК MS Office Користувач Internet Клієнт-Банк 1С:Підприємство Соната Ведення звітності АРМ-ЗС FinExpert АРМ WMS

Додаткова інформація

Активна, пунктуальна, неконфліктна, відповідальна, організована, комунікабельна, ціленаправлена, уважна, швидко навчаюся новому. Володію ПК на високому рівні. Готова вчитися чомусь новому, розвиватися.
Цікавить робота дистанційно (можливо частково дистанційно з відвідуванням офісу за домовленістю) або не на повну зайнятість.
Без шкідливих звичок.
Заміжня. Маю доньку.
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») - Наталія

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: