Резюме від 18 березня 2018

Володимир

Інженер-електрик, майстер електричної дільниці, 15 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
41 рік
Місто проживання:
Тараща
Готовий працювати:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

РЕЗЮМЕ
Особиста інформація – Гнатенко Володимир Васильович , 04.04.1983 року народження, 34 роки, телефон [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»).
Посада - працевлаштування на посаду електрика, майстра.
Освіта- У 2000 р. закінчив Лісовицьку загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів Таращанського р-ну Київської області.
У 2004 р. навчався в НВЦ ВСО «Вінницяелектротехнологія» ДП НЕК «Укренерго» підвищив кваліфікацію за професією електромонтер по ремонту повітряних ліній електропередач.
У 2010 р. закінчив Таращанський агротехнічний коледж імені героя Радянського Союзу О.О. Шевченка за спеціальністю «Електрифікація і автоматизація сільського господарства» і здобув кваліфікацію техніка-електрика. освітньо-кваліфікаційний рівень «молодший спеціаліст.
У 2011 р .закінчив Київський обласний державний навчально – курсовий комбінат і здобув професію «Газоелектрозварник»
Досвід роботи- У 2002 р. по 2003р. прийнятий на посаду механіка в ЗАТ «Інвестиційна компанія «Україна»»
У 2004 р. по 2007 прийнятий в службу ліній на Жулянську дільницю №1 електромонтером з ремонту повітряних ліній електропередач 2-го розряду Київські магістральні електричні мережі ДП НЕК «Укренерго».
В 2004 р. переведений електромонтером з ремонту повітряних ліній електропередач 3-го розряду служби ліній . В 2005 р. переведений електромонтером з ремонту повітряних ліній електропередач 4-го розряду служби ліній Чорнобильської дільниці. В 2007 р. переведений електромонтером з ремонту повітряних ліній електропередач 5-го розряду служби ліній Чорнобильської дільниці.
У 2007 р. прийнятий на посаду електромонтера з ремонту ліній електропередач 5-ї групи кваліфікації Експлуатаційної дільниці Чорнобильського РП ЗАТ «АЕС Київобленерго». У 2009 р. переведений на посаду електромонтера з ремонту ліній електропередач 5-ї групи кваліфікації Ремонтно-експлуатаційної бригади , високовольтних ліній Експлуатаційної дільниці Чорнобильського РП.
У 2014 р. переведено на посаду майстра експлуатаційної дільниці Чорнобильського РП.
З 2015 р. по 2017 р. працював майстром в Київських магістральних електричних мережах ДП НЕК «Укренерго», служби ліній Чорнобильської дільниці.
Маю великий досвід варіння на полуавтоматі , близько 10 років.
Додаткові відомості –Вільно володію українською, російською мовами, впевнений користувач ПК (Word, Excel, Internet, електронна пошта), Сімейний стан –одружений, водійські права категорії "В".2001р -2002 р.- служба в збройних силах України.
Особисті якості - цілеспрямований, відповідальний, пунктуальний, комунікабельний, порядний, чесний.
Хобі, захоплення, інтереси – Спорт, активний відпочинок, ремонт автомобілів.



18.03.2018р. __________

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: