Резюме від 20 червня 2017

Сергій

Землеустроитель, 3 500 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
26 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Освіта

Боярський коледж екології і природних ресурсів

Землевпорядкування, Боярка
Вища, з 2013 по 2017 (3 роки 10 місяців)

Землевпорядкування — це система державних заходів по реалізації земельного законодавства, спрямованого на організацію повного та раціонального використання земель, а також засобів виробництва, нерозривно пов'язаних із землею з метою ефективного суспільного виробництва. У нашому коледжі ця спеціальніст започаткована в 1992 році, тому педагоги мають великий досвід вигладання фахових дисциплін.

Додаткова інформація

Не палю цигарки. Шкідливих звичок не маю! Я після коледжу, тому досвіду роботи саме в галузі землевпорядкування нажаль не маю, проте паралельно навчанню працював на інших роботах, де заробляв кошти. Навчався на відмінно ( в дипломі жодної трійки, більше половини оцінок на відмінно). Завди займав І-ІІ місце в рейтингу групи, завжди брав участь від імені відділення на різних розважальних заходах та різного роду конференціях. Маю безліч грамот за зайняті призові місця на конкурсах в даній галузі. Планую іти далі навчатися в Київський національний університет імені Тараса Шевченка по спеціальності.

Схожі кандидати

Геодезист
Київ

Землевпорядник
Київ

Геодезист
Київ

Геодезист
40000 грн, Київ, Бровари , ще 2 міста

Геодезист
Київ

Геодезист
30000 грн, Київ

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: