Резюме від 22 червня 2017

Эльмира

Юрист, помощник юриста, юрисконсульт

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
32 роки
Місто:
Харків

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

помічник судді

з 06.2015 по нині (8 років 11 місяців)
Господарський суд Луганської області, Харьков (Юриспруденція)

У функціональні обов’язки входило: здійснення підбір актів законодавства та матеріалів судової практики, які необхідні для розгляду конкретної судової справи; за дорученням судді готувала проекти запитів, листів, інших матеріалів, пов’язаних із розглядом конкретної справи, проекти судових рішень, інших процесуальних документів, які приймаються суддею або під головуванням судді, виконавчих документів; здійснення підготовки та оформлення статистичних даних, звітів, узагальнень, інформації про кількість і стан розгляду суддею справ усіх категорій тощо; вивчення та узагальнення практику розгляду справ і застосування законодавства; виконання інших доручень судді, що стосуються організації розгляду судових справ.

Освіта

«Національна юридична академія України імені Ярослава Мудрого»

Господарсько- правовий, Харьков
Вища, з 2008 по 2013 (4 роки 9 місяців)

Додаткова інформація

2013-2014 р. р. працювла в Антрацитівському міськрайонному суді Луганської області на посаді помічника судді. У функціональні обов’язки входило: здійснення підбор актів законодавства та матеріалів судової практики, які необхідні для розгляду конкретної судової справи; за дорученням судді готувала проекти запитів, листів, інших матеріалів, пов’язаних із розглядом конкретної справи, проекти судових рішень, інших процесуальних документів, які приймаються суддею або під головуванням судді, виконавчих документів; здійснення підготовки та оформлення статистичних даних, звітів, узагальнень, інформації про кількість і стан розгляду суддею справ усіх категорій тощо; вивчення та узагальнення практику розгляду справ і застосування законодавства; виконання інших доручень судді, що стосуються організації розгляду судових справ.

2014-2015 р.р. працювала в Дзержинському районному суді міста Харкова на посаді секретаря суду та секретаря судового засідання. У функціональні обов’язки входило: здійснення судових викликів та повідомлення в справах, які знаходяться у провадженні судді; забезпечення фіксування судового засідання технічними засобами згідно з Інструкцією про порядок фіксування судового процесу технічними засобами; складання за встановленими формами статистичних звітів про результати розгляду судових справ; здійснення підготовки та передачи до архіву суду судових справ за минулі роки, провадження у яких закінчено; здійснення прийому громадян, видачу копій судових рішень, інших документів, які зберігаються в канцелярії суду, та судових справ для ознайомлення учасникам судового розгляду відповідно до встановленого порядку; виконання інших доручень голови суду, керівника апарату суду та старшого секретаря суду щодо організації роботи канцелярії суду.

Професійні навички: моніторинг законодавства, систематизація інформації та підготовка консультацій, вміння аналізувати нормативно-правові акти, узагальнення судової практики, знання іноземних мов - англійська - розмовний, українська, російська – вільно, досвідчений користувач ПК .
Особисті якості: здатна до швидкого навчання, прагнення до професійного зростання, амбіційна, відповідальна, вмію працювати в команді, уважність, стресостійкість, урівноваженість, охайність, вміння встановлювати психологічний контакт із різними категоріями громадян, бажання жити в правовій державі.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: