Резюме від 5 лютого 2021 PRO

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/4100652

Супервайзер авіакомпанії, 20 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Місто проживання:
Харків
Готовий працювати:
Дистанційно, Львів, Мукачево, Ужгород, Харків

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Операційний Супервайзер

з 02.2019 по нині (5 років 3 місяці)
Транспорт, логістика

В даний час я несу відповідальність за вхідні та виїзні процеси літаків авіакомпаній, які ми представляємо, оглядаючи агенти наземного обслуговування, збираю необхідні файли у кабіни та пілотів, повідомляю про проблеми авіакомпанії та знаходжу швидкі рішення, щоб переконатися, що літак зліт за графіком. Крім того, я відповідаю за пасажирів авіакомпанії, яку ми представляємо, перевіряючи агенти наземного обслуговування, які обслуговують нашу авіакомпанію, переконайтесь, що кожен процес ведеться згідно з правилами авіакомпанії та міжнародними угодами.

Журналист, Репортер, Переводчик

з 07.2017 по 12.2017 (5 місяців)
Колес ТВ, Харьков (ЗМІ, медіа)

Репортер/журналист новостей экономики, переводчик

Консультант Міжнародного Освіти

з 10.2016 по 06.2017 (8 місяців)
Imperial Education Consultancy, Ізмір (Міжнародна Освіти та Візові Послугі)

Я консультувався зі студентами, які хотіли б вивчати англійську та іншу мову за кордоном, розміщення, знаходження житла, консультування після-прибуття, а також візові процедури.

Консультант Міжнародного Освіти

з 02.2012 по 06.2012 (4 місяці)
Deren&Koray International Education and Travel, Ізмір (Міжнародна Освіти та Турізм)

Я працював консультантом із зарубіжної освіти, а також мав місце на проекті "Dilokulumatik" що полегшило знайти найкращих шкіл та чисті ціни для студентів.

Освіта

Anadolu University

Міжнародні Відносини, Ескішехір (Туреччина)
Вища, з 2018 по 2022 (3 роки 9 місяців)

В даний час я вивчаю міжнародні відносини турецькою мовою. Крім того, вивчаю німецької мови як іноземної. Тип навчання - дистанційне навчання за програмою «другий випускний програми для тих, хто вже отримав чотирирічний диплом про вищу освіту».

Харківський Національний Університет Радіоелектроніки

Автоматізація та Комп'ютерно Інтегровані Технології, Харків
Вища, з 2012 по 2016 (3 роки 9 місяців)

Я навчався комп'ютерами, програмуванням, проектуванням, системами комп'ютерів та машин автоматизації.

Харківський Національний Аерокосмічний Університет, ім. Жуковского Авіаційний Інститут

Проектування літаків та вертольотів, Харків
Незакінчена вища, з 2011 по 2012 (9 місяців)

Додаткова освіта та сертифікати

IELTS Preparation Course

2008, 6 місяців

Personal Communication Seminars

2017

Thinking in Right Way Seminars

2017

Positive Thinking Seminars

2017

UNFICYP Миротворческие силы Организации Объединенных Наций на Кипре

2018, 6 місяців

Знання і навички

MS Excel MS Word MS PowerPoint Знання офісних програм Міжнародна Освіта Сержант зв'язку у Турецькій Армії

Знання мов

  • Турецька — вільно
  • Російська — просунутий
  • Українська — середній
  • Англійська — просунутий
  • Польська — початковий
  • Німецька — початковий

Рекомендації

  • Корай Алтан

    Корай Алтан

    Власник Компанії, Deren&Koray International Education and Travel

    Контактні дані приховані
  • Гозде Гюлер

    Гозде Гюлер

    Власник Компанії, Imperial Education Consultancy

    Контактні дані приховані
  • Четін Гюверджін

    Четін Гюверджін

    Почесний консул України в Туреччині, Ізмір., Почесне консульство України

    Контактні дані приховані

Додаткова інформація

Я закончил свое начальное и среднее образование в Турции. Из-за моего интереса к авиации и иностранного языка я не стал продолжать высшее образование в Турции. В городе Харькове, я закончил свое обучение в подготовительном факультете в университете “ Харьковский Национальний Университет Радиоэлектроники». Я начал учится в Национальным Аэрокосмическом Университете – им. Жуковского - Харьковского Авиационного Института, но из-за отсутствия аккредитации в Турецких Авторитетах Высших Образованиях, я присутствовал в Харьковском Национальном Университете Радиоэлектроники. Я окончил этот университет в августе 2016 года. Из-за того что я учился на русском и украинском языке, я хорошо говорю на этих языках. В 2016 году в августе я вернулся в Турцию, и в период с 2016 года Октябрь до 2017 года Июне я работал в консалтинговой компании Imperial Education Consultancy, Измир, Турция, в позиции «Зарубежного образования и консультанта по визам». С 2017 Июля до 2018 января, работал на интернет-телевидении как репортер-телевидущей и переводчиком. Из-за военного долга в моей родной стране, приехал в Турцию и служил в Северном Кипре, в качестве сержанта связи и переводчиком, чтобы установить связь между Турецкой Армией и армией Организации Объединенных Наций. В 03.01.2019, моя должность закончилась.

Для получения дополнительных вопросов относительно моего резюме, пожалуйста, свяжитесь со мной, я буду рад ответить на ваши вопросы. Если Вы хотите со мной связаться напишите пожалуйста на ватсап на этот номер [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

---

Я закінчив своє початкову і середню освіту в Туреччині. Через мого інтересу до авіації та іноземної мови я не став продовжувати вищу освіту в Туреччині. У місті Харкові, я закінчив своє навчання в підготовчому факультеті в університеті "Харківський Національний Університет Радіоелектроніки». Я почав вчиться в Національним Аерокосмічному Університеті - ім. Жуковського - Харківського Авіаційного Інституту, але через відсутність акредитації в Турецьких Авторитет Вищої Освіти, я був присутній в Харківському національному університеті радіоелектроніки. Я закінчив цей університет в серпні 2016 року. Через те що я вчився на російській і українській мові, я добре розмовляю цих мовах. У 2016 році в серпні я повернувся до Туреччини, і в період з 2016 року жовтня до 2017 року червні я працював у консалтинговій компанії Imperial Education Consultancy, Ізмір, Туреччина, в позиції «Консультант по міжнародного освіти і по Візах». З 2017 липень до 2018 січня, працював на інтернет-телебаченні як репортер-телевідущей і перекладачем. Через військового обов'язку в моїй рідній країні, приїхав до Туреччини і служив в Північному Кіпрі, в якості сержанта зв'язку і перекладачем, щоб встановити зв'язок між Турецької Армією і армією Організації Об'єднаних Націй. В 03.01.2019, моя посада закінчилась.

Для отримання додаткових питань щодо мого резюме, будь ласка, зв'яжіться зі мною, я буду радий відповісти на ваші запитання. Якщо Ви хочете зі мною зв'язатися напишіть будь ласка на ватсап на цей номер [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

---

I have completed my primary, secondary and high school education in Bursa, Turkey. I haven't completed my undergraduate education in Turkey because of my interest in Aviation and Languages. I have completed my foundation programme in Ukraine, Kharkiv National University of Radioelectronics. After the foundation programme, I have attended National Aerospace University – After Named Zhukovskiy – Kharkiv Aviation Institute but due to be lacking of accreditation with Turkish Higher Education Institutions, I have attended Kharkiv National University of Radioelectronics, I have graduated in 2016. I have mastered these languages because I had been studying in Russian and Ukrainian languages. In 2016 August I returned Turkey and between 2016 October and 2017 June I have worked for Imperial Education Consultancy, Izmir, Turkey, as ''Overseas Education and Visa Consultant''. I have experience regarding language schools, summer schools, pathway and foundation programmes placement solutions, touristic and educational visa applications. From 2017 July to 2018 January, I have worked on Internet-television as a tv reporter and translator. Due to military duty in my home country, I came to Turkey and served in Northern Cyprus as a liaison sergeant and translator to establish the connection between the Turkish Army and the United Nations army. My duty ended on 03/01/2019.

For further questions regarding my CV, please feel free to contact me, I will be happy to answer your questions. If you want to contact me please write to this number on whatsapp [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: