Резюме від 24 червня 2017

Наталія

Гувернантка, 7 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
49 років
Місто проживання:
Нововолинськ
Готовий працювати:
Черкаси

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Адміністратор

з 06.1991 по 03.2012 (20 років 9 місяців)
DIONIS, Нововолинськ (ресторанно готельний бізнес)

Вміння керувати колективом.Здійснювати роботу з обслуговування відвідувачів, створення для них комфортних умов. Забезпечувати контроль за збереженням матеріальних цінностей. Консультувати відвідувачів з питань, що стосуються послуг, які надаються. Вживати заходів щодо запобігання і ліквідації конфліктних ситуацій. Розглядати претензії, пов'язані з незадовільним обслуговуванням відвідувачів, проводить необхідні організаційно-технічні заходи. Здійснювати контроль за відповідним оформленням приміщень, стежити за розміщенням, оновленням і станом реклами всередині приміщення і зовні будівлі. Забезпечувати чистоту і порядок у приміщенні і на прилеглій до нього або будівлі території. Контролювати дотримання підлеглими працівниками трудової і виробничої дисципліни, правил і норм охорони праці, вимог виробничої санітарії та гігієни. Інформувати керівництво про наявні недоліки в обслуговуванні відвідувачів та заходах для їх ліквідації. Забезпечувати виконання працівниками вказівок керівництва підприємства, установи, організації.
Висока стресостійкість. Хороший рівень уваги (вміння тримати у полі зору багато об'єктів). Гнучкість мислення. Хороша пам'ять. Виразна мова. Вміння управляти емоціями, емоційна стійкість. Розвинені комунікативні навики (вміння викладати інформацію, переконувати тощо). Доброзичливість, гнучкість, організованість, відповідальність, самостійність.

Освіта

середня спеціальна англомовна №6.музична ,клас скрипки

Нововолинськ
Середня, з 1981 по 1990 (8 років 9 місяців)

Знання мов

  • Англійська — середній
  • Польська — середній
  • Російська — середній

Додаткова інформація

Володіння комп'ютером-впевнений користувач
Іноземні мови-англійська,польська,російська. одружена.діти 19 та 26 років

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: