Резюме від 25 червня 2017

Євгеній

Сервисный инженер, руководитель проектов, 30 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
32 роки
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Руководитель

з 02.2016 по нині (8 років 3 місяці)
Byteservice, Київ (Сервисный центр по ремонту мобильной и компьютерной техники)

Підняття рейтингів в інтернеті, та популяризації в місті Київ. Проведена масштабна робота з заохочення потенційних клієнтів на обслуговування саме в цьому сервісі. Налагоджено роботу з закупкою та замовленням запасних частин та аксесуарів. Також було налагоджений контакт з китаєм! Налагодження логістика між Китаєм та сервісом. Проведення тренінгів для співробітників їх мотивація та навчання. На даному етапі проводиться робота по вивченню правил та політики авторизації сервісного центру. Також курую проект "розширення". Вношу пропозиції, щодо розвитку різних проектів для підняття рейтингу. Ведеться діалог з офіційним представником - дилером microsoft.

Освіта

Національний університет харчових технологій

Енергетики і енергомегеджмегту, Київ
Вища, з 2009 по 2014 (4 роки 9 місяців)

Вивчення електричних машин та систем ектропостачання. На даному етапі закінчую наукову дисертацію на тему "Зменшення постачання електричної енергії за промислових підприємствах за рахунок нових методів керування та автоматизації процесіа"

Додаткова інформація

Рішуча, ціленаправленна людина, яка готова працювати в колективі, разом розвиватися і обов'язково брати активну участь в розвитку компанії, даючи нові ідеї та вносити пропозиції на розгляд.
Цим спектром послуг займаюсь понад сім років. Пройшов всі рівні розвитку, знаю як все працює з середини.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: