Резюме від 10 червня 2019 PRO

Віктор

Начальник IT-відділу

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
52 роки
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Дистанційно, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Начальник відділу обслуговування користувачів банку Управління ІТ

з 06.2008 по нині (15 років 11 місяців)
ПАТ «Діамантбанк»., Київ (Фінанси, банки, страхування)

Планування заходів з технічної підтримки підрозділів банку. Забезпечення засобами телекомунікації (телефонія, провайдер, VPN), комп'ютерною та офісною технікою відділень. Організація монтажних робіт по побудові локальної комп'ютерної мережі нових відділень. Підготовка та впровадження системно-технічного забезпечення для відділень (АБС scrooge, AD, CnBill і т. д.). Пуско -налагоджувальні роботи. Супровід регіональних відділень. Маю, чітке уявлення про порядок відкриття та функціювання віддалених підрозділів.
Формування бюджету IT управління. Первина обробка рахунків. Розподілення витрат в розрізі ІТ. Супроводження договорів з провайдерами.
Розробка технічної документації, впровадження, тестування ІТ проектів (ІР телефонія, webbank Lime Systems, internet banking pentegy і т. д.)
Під час роботи в ПАТ «Діамантбанк» працював на посаді адміністратора захисту інформації Департаменту інформаційної безпеки, займав посаду Заступника Робочої групи з питань впровадження СУІБ. Розробляв нормативні документи СУІБ. Приймав участь в розслідуванні інцидентів пов’язаних з шахрайством. Готував звіти про хід розслідування, та рекомендації про запобігання виникнення подібних ситуацій. Був відповідальний за генерацію, функціювання, зберігання електронних ключів до програмних комплексів НБУ та АБС.

Інженер програміст

з 04.2006 по 06.2008 (2 роки 2 місяці)
АБ "Київська Русь", Переяслав-Хмельницький (Фінанси, банки, страхування)

Супровід АБС ProFIX, тестування і введення в експлуатацію нових версій. Підтримка програмних продуктів необхідних для роботи відділення: is-card, комунал. плат., договірна система, Lotus Notes, WU, Q_soft, Антивірусний захист. Забезпечення працездатності локальної мережі відділення і каналів зв'язку. Інкасація, тех. обслуговування банкомату і банківського терміналу. Розробка технічних завдань для модернізації програмних продуктів

Приватний підприємець

з 02.2000 по 01.2006 (5 років 11 місяців)
Приватний підприємець (IT галузь), Переяслав-Хмельницький (іт галузь)

Продаж, обслуговування ПК. Монтаж, обслуговування СКС.

Головний інженер-електронник

з 11.1994 по 07.2000 (5 років 8 місяців)
АПБ "Україна"., Переяслав-Хмельницький (Фінанси, банки, страхування)

Обслуговування, ремонт комп'ютерної техніки. Налаштування системних програмних продуктів. Підтримка локальної комп'ютерної мережі (близько 30 машин Novell). Займався технологічної роботою: відкриття, закриття операційного дня, формування вихідний звітності, робота з АРМ НБУ.

Освіта

КПІ

ФХМ інженер механік, Київ
Вища, з 1988 по 1994 (5 років 6 місяців)

Додаткова інформація

Вільно володію українською, російською мовами, англійською - читання технічної документації. Одружений. Маю сина 1995г.р.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: