Резюме від 6 квітня 2022

Максим

Інженер з підготовки виробництва, технолог, диспетчер

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
40 років
Місто:
Черкаси

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Освіта

Черкаський державний технологічний університет

Факультет комп'ютеризованих технологій машинобудування і дизайну, Черкассы
Вища, з 2001 по 2008 (6 років 5 місяців)

- 2005 році отримав диплом бакалавра з інженерної механіки (технологія машинобудування).
- 2006 році отримав диплом магістра інженерної механіки.
- 2008 році отримав диплом спеціаліста - кваліфікація економіст.

Додаткова інформація

ДОСВІД РОБОТИ:
- 2008/2011р. інженер-технолог I категорії відділу технологій зварювання служби головного технолога ДП “Автоскладальний завод № 2” АТ “АК “БОГДАН МОТОРС”.
- 2011/2017р. інженер-технолог I категорії ТОВ «Разек Черкаси» (виробництво торгівельного обладнання) філіалу Rasec International.
- 2017/2018р. начальник виробничо-диспетчерської служби ТОВ «Разек Черкаси».
- 2018/2021р. провідний інженер-технолог (диспетчер-технолог) ТОВ «МАСТЕР-ТРАКС». (виробництво експедиційних вантажівок підвищеної прохідності та комфорту, автокемперів).
- 2022р інженер з підготовки виробництва.

ОСОБИСТІ ЯКОСТІ:
Комунікабельний, відповідальний, постійно навчаюся новому та вдосконалюю свої навички.

НАВИЧКИ:
В якості інженера маю досвід втілення та планування нових проектів; контроль за забезпеченням виробництва комплектуючими виробами, матеріалами, інструментом; закупка, облік та списання сировини та матеріалів в 1С на готову продукцію; нормування та трудомісткість виробів; розробки і впровадження конструкторської документації, технологічних процесів, технічних вимог, паспортів на вироби, супровід виробництва; роботи з підрядними організаціями; сертифікації та постановки продукції на виробництво в УкрСЕПРО, ISO 9001; моделювання, програмування та написання керуючих програм для станків з ЧПК.

В якості диспетчера маю досвід планування і організації ритмічної роботи підприємства, і рівномірний випуск продукції, виконання робіт відповідно до виробничих програм, договірних зобов'язань, календарних графіків і змінно-добових завдань; забезпечення службою виробничих дільниць технічною та конструкторською документацією; контроль, списання та ревізія використання сировини та матеріалів на виробництві; координації роботи підрозділів підприємства по забезпеченню ритмічності виконання календарних планів виробництва, попередження і усуненню порушень ходу виробничо-диспетчерського процесу; розробки заходів щодо удосконалення оперативного планування, поточного обліку виробництва.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: