Резюме від 26 січня 2023 PRO

Ірина

Мастер смены

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
29 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Майстер зміни

з 05.2017 по 11.2018 (1 рік 6 місяців)
АО"Ермолино Молоко", Обнинск, Россия (Харчова промисловість)

• Управління виробничою ділянкою.
• Забезпечення виконання ділянкою у встановлений термін виробничих завдань за обсягом виробництва продукції, якістю, заданим асортиментом.
• Контроль за економним витрачанням сировини, матеріалів, електроенергії, води, миючих засобів.
• Своєчасна підготовка виробництва, розстановка робітників, контроль дотримання технологічних процесів, оперативне виявляння та усунення причини їх порушення.
• Ведення технологічної документації.
• Отримання зі складу миючих та дезінфікуючих засобів, упаковки та допоміжних матеріалів, малоцінних матеріалів. Контроль за їх витратою та складання звітів щодо їх витрати.
• Ведення технологічних процесів виробництва сирів розсільних та сирів кисломолочних.
• Участь у дегустації продукції з оцінкою якості продукції, що випускається.
• Передача ГП на склад, виписка накладних, внесення даних про випуск готової продукції.
• Контроль за проведенням миття та дезінфекції обладнання.
• Здійснення виробничого обліку на ділянці за сировиною, готовою продукцією.
• Забезпечення правильності та своєчасності оформлення первинних документів з обліку витрати сировини, допоміжних матеріалів з обліку робочого часу.
• Контроль за дотриманням робітниками правил охорони праці та техніки безпеки, виробничої та трудової дисципліни, правил внутрішнього трудового розпорядку.

Лаборант ХБА

з 04.2016 по 03.2017 (11 місяців)
АО "Ермолино Молоко ", Обнинск (Харчова промисловість)

• Контроль за відповідністю хімічних властивостей сировинних матеріалів вимогам нормативно-технічної документації.
• Ведення роботи з оформлення технічної документації, що засвідчує якість продукції, що випускається (паспортів, сертифікатів), атестації продукції за категоріями якості.
• За результатами хімічного аналізу на продукцію, яка не відповідає встановленим вимогам, складання акту дефектації та передача своєму керівнику для подальшого рішення.
• Проведення вимірювання повіреним контрольно-вимірювальним інструментом, обладнанням відповідно до вимог нормативно-технічної документації.
• Використання при аналізах хімічних реагентів згідно з методиками проведення аналізів.
• Підготовка лабораторного обладнання та засобів вимірювання до проведення випробувань; здійснення їх перевірку на справність та налаштування відповідно до робочих інструкцій з експлуатації.
• Приготування реактивів, розчинів кислот та лугів, необхідних для проведення аналізів. Фіксація даних про приготування у журналах встановленої форми. Слідкування за умовами та термінами зберігання реактивів.
• Здійснення відбору проб продукції, миючих та дезінфікуючих засобів для контролю.
• Контроль виробленої продукції за органолептичними та фізико-хімічними показниками в ході технологічного процесу та готової продукції відповідно до вимог програми виробничого контролю.
• Контроль температурних та часових режимів технологічних процесів.
Контроль ваги, обсягу, якості та точності маркування, якості упаковки при фасуванні продукції.
• Контроль умов зберігання готової продукції
• Контроль відповідності готової продукції вимогам законодавчої та нормативної документації під час випуску з підприємства. Оформлення посвідчення про якість продукції, що випускається.
• Мийка та санітарна обробка лабораторного посуду, приладів, робочих столів на протязі та по закінченні зміни відповідно до інструкцій.

Освіта

НУХТ

Біотехнологія, Київ
Вища, з 2015 по 2020 (5 років)

Знання і навички

Користувач ПК MS Office Користувач Internet Windows Internet Explorer Opera Mozilla Firefox Google Chrome Аміго Веб-браузери Амиго Пользователь Internet Веб-браузеры

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: