Резюме від 31 грудня 2021

Руслан

Юрист, 10 000 грн

Зайнятість:
Неповна зайнятість.
Вік:
49 років
Місто проживання:
Буча
Готовий працювати:
Дистанційно, Ірпінь, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Юрист

з 09.2014 по нині (9 років 8 місяців)
Надання юридичних послуг, Київ (Приватна юридична практика)

Забезпечення повного юридичного супроводу господарської діяльності, здійснення аналізу правових ризиків, експертиза правової документації, ведення переговорів, складання договорів, юридичний супровід угод, підготовка юридичних висновків, а також ведення претензійно-позовної роботи. Представництво та захист інтересів юридичних осіб у відносинах з державними органами, органами місцевого самоврядування (в тому числі в органах захисту прав споживачів) з підприємствами та організаціями, в господарських судах, адміністративних судах, судах загальної юрисдикції, у відповідних апеляційних і касаційних інстанціях. Участь в процедурах банкрутств боржників. Захист інтересів сторони при виникненні питань з контролюючими та правоохоронними органами. Розробка корпоративної документації. Супровід процедур проведення зборів засновників, акціонерів. Здійснення повного супроводу процедур реорганізації або ліквідації юридичних осіб. Консультації з питань господарського, податкового, цивільного, земельного, трудового, вексельного, фінансового, митного права, зовнішньоекономічними угодами. Консультування керівництва юридичних осіб з різних правових питань для прийняття ефективних бізнес-рішень.

Освіта

КНУ ім. Т. Шевченка

Правознавство, Київ
Вища, з 2000 по 2002 (1 рік 9 місяців)

Освітньо-професійна програма підготовки магістра права

Знання і навички

Користувач ПК MS Office Користувач Internet ЛІГА:ЗАКОН Windows Законодавство України Email Linux Нормативно-правові акти України OpenOffice Право Операційні системи LibreOffice Юридична практика понад 20 років в різних галузях права

Знання мов

  • Російська — вільно
  • Українська — вільно
  • Англійська — початковий

Додаткова інформація

В 2013 році успішно склав кваліфікаційний іспит та в 2014 році отримав свідоцтво про право на заняття адвокатською діяльністю й посвідчення адвоката України.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: