Резюме від 6 грудня 2017 PRO

Олена

Кадровик, економіст, 8 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
56 років
Місто:
Хмельницький

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Начальник відділу кадрів; бухгалтер-економіст; програміст

з 04.1995 по 05.2015 (20 років 1 місяць)
Митниця, Хмельницький (Фіскальні функції - державна служба)

Кадрове забезпечення, вивчення та підбір персоналу, аналіз, планування підвищення кваліфікації персоналу, забезпечення кадрового діловодства та дотримання трудового законодавства.
Нарахування заробітної плати; Облік основних засобів; Складський облік.
Створення програмних модулів за різними напрямками бухгалтерського обліку в Access - Microsoft Office.
Досягнення - переведення на керівні посади, нагородження почесними грамотами, медалями, званням, преміювання.

Освіта

Український державний університет

Міжнародне право, магістр з міжнародного права, Київ
Вища, з 2006 по 2008 (1 рік 9 місяців)

Отримала другу повну вищу освіту за спеціальністю "Міжнародне право" та здобула кваліфікацію магістр з міжнародного права з метою підвищення кваліфікації, так як працювала кадровим менеджером на митниці - начальник відділілу по роботі з особовим складом та запобігання корупції

Знання і навички

MS Office Користувач ПК MS Access Програмування Кадров робота, робота з персоналом Бухгалтерский облік

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Німецька — середній

Додаткова інформація

В 1991 році отримала першу повну вищу освіту в Хмельницькому технологічному інституті, спеціаліст, спеціальність - бухгалтерський облік, контроль та аналіз господарської діяльності, кваліфікація - економіст.
За спеціальністю економіста, бухгалтера працювала з 08.05.1985 по 03.01.1988, з 01.04.1997 по 22.06.2005, з 26.01.2015 по 29.05.2015; програмістом - з 04.01.1988 по 31.03.1997.
В кадровому підрозділі працювала - з 23.06.2005 по 31.05.2013.
Стаж державної служби - понад 20 років.
Особисті якості: вимоглива, ініціативна, працелюбна. Знаю трудове законодавство, інші нормативні документи і вміло застосовую їх в роботі. Можу грамотно, аргументовано, стисло викладати і оформляти документи. Працюю творчо, з ініціативою. Вмію зосередитись на головному. Уважно слідкує за виконанням вимог керівних документів. Завжди маю свою думку, можу переконувати співрозмовника і аргументовано відстоювати свою точку зору.
Значну увагу приділяю удосконаленню своєї роботи, створенню позитивного і ділового морального клімату в колективі на основі суворого дотримання законодавства. Дисциплінована. Самокритична. На зауваження і вказівки керівництва реагую правильно.
По характеру - енергійна, витримана, пряма, справедлива і вимоглива, чесна, порядна, працелюбна, користуюсь повагою в колективі.
Своєю діяльністю сприяю створенню позитивного іміджу фірми, установи, в якій працюю. Дотримуюся етики поведінки та високої культури спілкування з людьми.
Досконалий знавець комп"ютерної техніки та програмного забезпечення. Працювала програмістом (Access - Microsoft Office).
Маю водійські права, від 07.05.2004, категорія В, стаж водіння - 13 років.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: