Резюме від 3 серпня 2017

Диана

Бариста, официант, репетитор, лаборант, учитель, преподаватель

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
28 років
Місто:
Кропивницький

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Пархомчук Діана Ігорівна

Професійні навички
Робота з комп’ютером:
MS Office (Word, Excel. Microsoft PowerPoint), продвинутий юзер в роботі з мережою Internet, з програмами відеомонтажу (Sony Vegas 13 pro),
Знання мов:
Українська, російська - вільно
Англійська – базові знання. Планую найближчим часом закінчити курси.
Робота з обладнанням: світлові мікроскопи, імерсійні системи, мікропрепарати, термостат, центрифуга, автоклава, сухо-жар, психрометр, тонометр, водяна баня, терези, рН – метр, титрувальний апарат, робота з лабораторним посудом, навички таксидермії (муляжі, опудала, вологі препарати), робота з препарувальними інструментами, робота з хімічними реактивами, гербарними зразками, колекціями тварин та багато іншого.
Особисті характеристики
організаторські здібності, відповідальність, комунікабельність, стресостійкість, готовність до роботи в динамічному середовищі, лідерські якості, кар'єристка, активна життєва позиція, здатність швидко навчатись та реагувати на зміни, пунктуальність, життєрадісність, дружелюбність, творчі здібності, допитливість, любов до тварин, вміння співчувати,

Додаткова інформація
Наявність закордонного паспорта: планую зробити біометричний паспорт найближчим часом
Готовність до відряджень: позитивно
Готовність до переїзду в інше місто: готовий
Шкідливих звичок: не маю
Хобі: блог, фото, вірші, туризм
Вік – 21 рік
Сімейний стан – не заміжня, дітей немає
Зараз готуюсь до вступу в магістратуру за спеціальністю : Вчитель біології, хімії, та екології. Після магістратури планую вступити до аспірантури. Обожнюю біологію. Хочу займатись науковою діяльністю. Люблю подорожувати. В соціальній мережі Інстаграм веду фото-блог про своє життя, роблю цікаві знімки.. В університеті обожнювала фізіологію і анатомію людини, гістологію, цитологію, біохімію, зоологію, біогеографію, екологію і мікробіологію. Люблю мову, хочу нарешті гарно вивчити англійську. Обожнюю спілкування з людьми, люблю бути їм корисна. У вільний час дію в громадській організації УДЮТ «Січ», там займаюсь туризмом і роботою з дітьми.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: