Резюме від 18 березня 2024 PRO

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/4177846

Юрист

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Місто:
Кропивницький

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Юрист

з 09.2018 по нині (5 років 8 місяців)
Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт

Юрист

з 01.2016 по 09.2018 (2 роки 8 місяців)
Приватне підприємство, Кропивницький (Кіровоград) (Сільське господарство, агробізнес)

Освіта

Національна академія внутрішніх справ

Правознавство, Київ
Вища, з 2013 по 2014 (1 рік)

Кіровоградський юридичний інститут ХНУВС

Правознавство, Кропивницький (Кіровоград)
Незакінчена вища, з 2009 по 2013 (3 роки 9 місяців)

Знання і навички

Уважність Знання ЄДРСР Законодавство України

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно

Додаткова інформація

РЕЗЮМЕ


м. Кропивницький
Телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
e-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Вакансія: Юрист


Особисті дані: громадянин України, 1992 р.н., народився в м. Кіровоград, одружений.

Освіта:
-з 2009 по 2011 рік навчався в Кіровоградському юридичному інституті Харківського національного університету внутрішніх справ, на юридичному факультеті, за спеціальністю «Правознавство». 27 липня 2011 року прем’єр-міністр України Азаров М.Я. своїм розпорядженням №727-р ліквідував Кіровоградський юридичний інститут, у зв’язку з чим продовжив навчання у Кіровоградському державному педагогічному університеті імені Володимира Винниченка, на факультеті історії та права, за спеціальністю «Правознавство». У 2013 році закінчив навчання та отримав диплом «Бакалавра»;
-у 2014 році закінчив Національну академію внутрішніх справ, здобувши повну юридичну освіту освітньо-кваліфікаційного рівня «Спеціаліст» за спеціальністю «Правознавство».

Досвід роботи:
- з січня 2016 року по вересень 2018 року працював юрисконсультом на Приватному підприємстві. Основним видом діяльності підприємства було надання юридичних послуг іншим суміжним підприємствам, які займались виробництвом, імпортом та продажем с/г машин та обладнань. За час роботи набув досвіду з ведення претензійно-позовної роботи, складання різного типу договорів, розробки різних локальних нормативно-правових актів, складання позовних заяв. Займався підготовкою документів і подачею їх державним реєстраторам для реєстрації / перереєстрації суб'єктів підприємницької діяльності. Допомагав з підготовкою документів для участі в тендерних закупівлях. Брав участь у складанні заяв, скарг, клопотань та інших документів правового характеру. Представляв інтереси підприємства в різних державних органах.

- з вересня 2018 року по теперішній час працюю юристом на Приватному підприємстві. Підприємство займається виробництвом як власної продукції, так і імпортом різноманітних електронних та електричних товарів, в тому числі і під власними торговельними марками, які в подальшому реалізовуються по всій території України. За час роботи на підприємстві набув та удосконалив наступні навички:
- захист інтелектуальних прав підприємства, як в судовому порядку, так і за допомогою претензійної роботи;
- підтримання чинності патентів і торговельних марок;
- розробка різного типу договорів (постачання, оренди, дистрибуції, тощо) та локальних нормативно-правових актів;
- правовий аналіз договорів, в тому числі і міжнародних;
- ведення претензійно-позовної роботи, в тому числі з митними та податковими органами;
- складання різного типу процесуальних документів;
- відповіді на запити контролюючих органів;
- внесення змін до реєстраційних документів підприємства;
- аналіз чинного законодавства та консультації з приводу відповідності маркування товарів.

Практика:
-навчальна практика на базі Ленінського відділу державної виконавчої служби Кіровоградського міського управління юстиції, з 31 січня 2011 року по 13 лютого 2011 року. Набув навичок з порядку ведення Єдиного реєстру виконавчих проваджень. Ознайомився з порядком провадження виконавчих дій, а саме: порядок відкриття виконавчого провадження, порядок та умови здійснення виконавчого провадження, загальний порядок звернення стягнення на майно боржника, та ін. ;
-практика в апеляційному суді Кіровоградської області, з 25 червня 2012 року по 6 липня 2012 року. Набув навичок із судового діловодства та номенклатури, навчився заповнювати типові процесуальні документи. Неодноразово був присутній на судових засіданнях;
-виробнича практика у приватного адвоката, з 28 січня 2013 року по 05 квітня 2013 року. Набув досвіду зі складання процесуальних документів, з надання юридичних консультацій. Був присутній на судових засіданнях, в яких були набуті цінні навички щодо адвокатської майстерності ведення допиту свідків, застосування матеріального та процесуального права, наведення аргументів правомірності дій клієнта та контраргументів з приводу дій опонента, складання та висловлення адвокатських промов тощо.

Особисті якості: характер спокійний, урівноважений, свої погляди відстоюю активно та аргументовано, доброзичливий, комунікабельний, вмію аналізувати та логічно мислити, легко навчаюсь. Шкідливих звичок не маю.

Володіння мовами:
- українська – вільно
- російська – вільно
- англійська – зі словником.

Інші навички:
-Досвідчений користувач комп’ютера;
-Маю водійське посвідчення категорії «В» та досвід керування автомобілем.

Схожі кандидати

Правознавець
Кропивницький

Юрист
Кропивницький

Менеджер бек-офісу, юрист, помічник юриста
Кропивницький

Юрист
Кропивницький

Помічник юриста
6000 грн, Кропивницький

Юрист
Кропивницький

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: