Резюме від 29 серпня 2017

Ирина

Юрист

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
45 років
Місто:
Кропивницький

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Р Е З Ю М Е

Соколець Ірина Валентинівна, 21 червня 1978 року народження, проживаюча: вул. Хабаровська, 7 кв. 235, м. Кіровоград, Україна, 25004.
Освіта: закінчила у 2001 році Київський інститут внутрішніх справ при Національній академії внутрішніх справ України і отримала повну вищу освіту за спеціальністю «Правознавство» та здобула кваліфікацію юрист.
Робота за фахом:
З 2000 року призначена на посаду спеціаліста ІІ категорії Олександрійського міського управління юстиції Кіровоградської області, де прийняла Присягу державного службовця.
З 2001 року призначена на посаду головного спеціаліста Знам’янського міського управління юстиції Кіровоградської області /присвоєно 14 ранг державного службовця/.
З 2003 року призначена на посаду спеціаліста І категорії правового відділу обласного управління юстиції Кіровоградської області за переведенням з посади головного спеціаліста Знам’янського районного управління юстиції Кіровоградської області, як таку що зарахована до кадрового резерву з присвоєнням 13 рангу державного службовця 6 категорії з напрямком роботи – систематизація законодавства, звернення громадян.
З 2003-2006 роки додатково працювала секретарем тендерного комітету при обласному управлінні юстиції у Кіровоградській області.
У 2005 році присвоєний черговий ранг державного службовця 6 категорії посад, як такій, що успішно відпрацювала на займаній посаді 2 роки.
З грудня 2015 року переведена на посаду головного спеціаліста відділу правової роботи, правової освіти, реєстрації нормативно-правових актів та легалізації об'єднань громадян, як така, що успішно пройшла стажування.
У 2007 році присвоєний 11 ранг державного службовця, як такій, що успішно відпрацювала на займаній посаді 2 роки.
У грудні 2007 року звільнена з посади головного спеціаліста відділу правової освіти, реєстрації нормативно-правових актів та легалізації об’єднань громадян Кіровоградського обласного управління юстиції у Кіровоградській області.
У березні 2007 року призначена на посаду головного спеціаліста відділу правової роботи, правової освіти, реєстрації нормативно-правових актів друкованих ЗМІ, легалізації об'єднань громадян та систематизації законодавства Головного управління юстиції у Кіровоградській області, в порядку переведення з Кіровоградського обласного управління юстиції.
У 2011 році переведена на посаду провідного спеціаліста відділу державної реєстрації юридичних осіб, легалізації об’єднань громадян та державної реєстрації друкованих засобів масової інформації реєстраційної служби Головного територіального управління юстиції у Кіровоградській області з напрямком роботи реєстрації друкованих засобів масової інформації, звернення громадян та публічної інформації.
У 2015 році переведена на посаду провідного спеціаліста відділу державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, друкованих засобів масової інформації та легалізації громадських формувань управління державної реєстрації Головного територіального управління юстиції у Кіровоградській області.
Обов’язки: надання письмових консультацій; планування роботи відділу; ведення ділової переписки; складання різного роду заяв та скарг; розгляд, аналіз і роз’яснення нормативно-правових актів, прийом громадян, реєстрація друкованих засобів масової інформації, публічної інформації та звернення громадян, робота та взаємодія з державними органами та ін.
Досягнення:
У 2002 році Головою Знам’янської районної ради та І-м заступником голови Знам’янської державної адміністрації за сумлінну працю по забезпеченню прав і свобод громадян та з нагоди Дня юриста нагороджена грамотою РДА та районної ради.
У 2003 році з нагоди 25-річчя з дня народження оголошена подяка у вигляді грошової премії у розмірі 100 гривень.
Знання мов: українська-вільно; російська-вільно; англійська-середньо.
Додаткова інформація: пунктуальна, комунікабельна, відповідальна, ввічлива.
Причина звільнення: звільнена із займаної посади за згодою сторін.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: