Резюме від 3 листопада 2018 PRO

Інна

Вчитель початкових класів, завуч, методист

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
56 років
Місто проживання:
Одеса
Готовий працювати:
Київ, Одеса

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

вчитель початкових класів вищої категорії

з 09.1994 по нині (29 років 8 місяців)
Одеська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів, Одесса (Освіта, наука)

Освіта

Одеський державний педагогічний інститут ім. К.Д. Ушинського

Педагогіка і методика початкового навчання, Одесса
Вища, з 1988 по 1993 (4 роки 9 місяців)

Знання і навички

Володіння комп’ютером

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно

Додаткова інформація

Додаткові кваліфікації:
•2007 - теперішній час (10 років): інструктор «Школи Ейдотехніки».
•2017 - теперішній час: консультант видавничої групи «Основа».

Перемоги учнів в олімпіадах (деякі перемоги останніх років):
- учень 4 класу посів ІІІ місце у міському етапі XVII Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика, 2017 н.р.;
- учень 3 класу посів ІІ місце у міському етапі Всеукраїнської олімпіади з математики, 2016 н.р.
- учениця 3 класу посіла І місце в районному турі XI міського конкурсу «Срібне слово», 2011 н.р.

Додаткове навчання та відзнаки:
•2016 р.:
- письмова подяка директора Інституту педагогіки Національної академії педагогічних наук України (далі за текстом - «НАПН») за участь у IV Всеукраїнському фестивалі педагогічних ідей «Мій особистісно зорієнтований урок» та проведення майстер-класу «Блокове запам'ятовування словникових слів за допомогою малюнків або текстограм», подяка надіслана на ім'я Одеського міського голови та директора департаменту освіти та науки Одеської міської ради.

•2014 р.:
- грамота Інституту педагогіки НАПН України за вагомий внесок у розвиток педагогічної науки, творчу співпрацю з Інститутом педагогіки НАПН України та активну участь у впроваджені педагогічних інновацій в освітню практику;
- участь у навчальному семінарі «Розвиток мислення на уроках природничо-математичних дисциплін», Інформаційно-методичний центр департаменту освіти та науки Одеської міської ради, кафедра практичної психології Інституту педагогіки і психології національного університету ім. М.П. Драгоманова.

•2013 р.:
- грамота за плідну педагогічну діяльність у важливій справі виховання дітей шкільного віку, сумлінну працю у забезпеченні сприятливих умов навчально-виховного процесу, Відділ освіти Київської районної адміністрації Одеської міської ради.
- участь у ІІІ Всеукраїнському фестивалі педагогічних ідей «Мій особистісно зорієнтований урок», Міністерство освіти і науки України, Інститут педагогіки НАПН України, видавничий дім «Освіта», видавництво «Шкільний світ», м. Новоград-Волинський.
- участь у IV міжнародному психолого-педагогічному фестивалі «Перспектива» в рамках міжнародного пілотного проекту «Освіта XXI сторіччя: зміни в контексті розвитку інформаційного суспільства», м. Іллічівськ.

•2012 р.:
- навчання з підвищення професійної компетентності з теми «Ейдетика як метод розвитку пам'яті та покращення педагогічної грамотності в школі. Основи риторики та швидкого читання» за авторською методикою «Української школи ейдетики Євгена Антощука», видавництво «Шкільний світ», Українська Школа Ейдетики, м. Київ.
- участь у роботі практикуму «Педагогічна та психокорекційна робота в процесі ознайомлення молодших школярів з українськими народними казками», видавництво «Шкільний світ», м. Київ.

•2011 р.:
- грамота за високу професійну майстерність та використання в навчально-виховному процесі нових інтерактивних технологій, Відділ освіти Київської районної адміністрації Одеської міської ради.
- участь у міжнародному науково-практичному семінарі «Перспективи в системі освіти», Департамент освіти Вінницької міської ради, м. Вінниця.
- участь у тренінгу «Від репродуктивного до продуктивного: інноваційний курс із розвитку мислення учнів початкової школи», видавництво «Шкільний світ», газета «Початкова освіта», м. Київ.

•2010 р.:
- ІІІ місце в районному турі Всеукраїнського конкурсу «Учитель року - 2011», м. Одеса.
- участь та презентація досвіду роботи в рамках IV міжнародної науково-практичної конференції «Психолого-педагогічні аспекти розвитку пам'яті та творчого мислення», Управління освіти та науки Одеської міської ради.

•2009 р.:
- сертифікат про закінчення регіонального класу педагогічної майстерності Відкритої Педагогічної Школи (м. Київ), м. Одеса.

•2008 р.:
- XII міжнародний фестиваль «Педагогіка ХХІ століття», Міжнародна громадська організація «Освіта нового тисячоліття» (м. Київ), м. Одеса.
- IV міжнародна науково-практична конференція «Психолого-педагогічні аспекти розвитку пам'яті та творчого мислення», Вінницький обласний інститут післядипломної освіти педагогічних працівників, м. Вінниця.
- авторська програма «Розвиток пам'яті та творчого мислення учнів молодшого шкільного віку», позитивний відгук завідуючого науково-методичної лабораторії педагогічних інновацій Одеського ОНМЦОКІТ.

•2007 р.:
- закінчення регіонального класу педагогічної майстерності Відкритої Педагогічної Школи (м.Київ) на базі лабораторії педагогічних інновацій Одеського обласного науково-методичного центру освітніх та комп'ютерно-інформаційних технологій, НАПН України, м. Одеса.
- курс підготовки на семінарі по шкільній програмі превентивної освіти для учнів початкової школи загальноосвітніх навчальних закладів, Представництво проекту ХОУП в Україні, Міжнародний Альянс з ВІЛ/СНІД в Україні.
- учасник майстер-класу Ш.О. Амонашвілі «Основи гуманно-особистісного підходу до дітей в освітньому процесі», м. Одеса.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: