Резюме від 24 січня 2018

Елена

Зав. складом, бухгалтер-материалист, 6 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
56 років
Місто:
Слов'янськ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Резюме на роботу
ПІБ: Глущенко Олена Григорівна
ПОСТІЙНА АДРЕСА: Донецька область, м. Слов'янськ,
вул. Бульварна,2,кв.77. тел. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
МЕТА: Отримати перспективну, різноманітну, цікаву роботу за спеціальністю для можливості створення на підприємстві ефективної діяльності та інтересів роботодавця, реалізувати свій багаторічний досвід , реалізувати себе на роботі, отримання гідної зарплати.
ДАТА НАРОДЖЕННЯ: 12.04.1968 року.
ДИПЛОМИ ТА СЕРТИФІКАТИ: 1988 - 1994, Український заочний політехнічний інститут, спеціальність: інженер механік з фарфорового підприємства. Курси бухгалтерів.
ДОСВІД РОБОТИ: З жовтня 1995 року по лютий 2011 р. працювала на ДП "НІІВН" на посаді фахівця з постачання та збуту, потім начальником відділу збуту.
обов'язки: Прийом-передача товару, перевірка документації, перевірка сертифікатів відповідності, облік запасів і асортименту. Інвентаризація. Організація списання та повернення. Аналіз попиту. Пошук постачальників та покупців.
З лютого 2011 по серпень 2013 р. працювала на ТОВ Славєнергопром- зав. складом
обов'язки: Прийом-видача товару, перевірка документації, перевірка сертифікатів відповідності, облік запасів і асортименту. Інвентаризація. Організація списання та повернення. Постачання необхідних матеріалів.
З серпня по грудень 2013р. працювала бухгалтером та інженером з охорони праці у ТОВ «Лікувально діагностичному центрі»
обов'язки: контроль за лічильниками газу, води та електрики, робота з контролюючими організаціями . Проведення перевірок з охорони праці, пожежної безпеки, цивільної оборони, екологічних інспекцій, санітарних служб.
З квітня 2014 по серпень 2014р. працювала у ПАТ «Слов'янський машинобудівний завод», економістом.
обов'язки: . оформлення первинної документації; обробка та аналіз інформації; проведение звірок по взаиморозрахункам;
З листопада 2016 року по цей час тимчасово не працюю.
ДІЛОВІ ЯКОСТІ: Відповідальність, пунктуальність, енергійність, комунікабельність, хазяновитівсть старанність, вмію працювати в команді, швидко освоюю нову інформацію. Маю досвід роботи з оргтехнікою ,с програмами 1 с, та іншими.
ДОДАТКОВА ІНФОРМАЦІЯ: Можливість відряджень: так ,Вік: 49 років, Сімейний стан: одружена, 1 дочка ( чекаю двох онуків, дуже потрібна робота),Захоплення: кіно, шию, туризм, література . Мовні данні: українська, російська-вільно, англійська-зі словником

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Бухгалтер
Слов'янськ, Київ, Дистанційно

Головний бухгалтер
45000 грн, Слов'янськ, Львів, Інші країни

Бухгалтер
18000 грн, Слов'янськ

Бухгалтер
Слов'янськ

Головний бухгалтер, юрист
20000 грн, Слов'янськ

Бухгалтер
5000 грн, Слов'янськ, Дистанційно

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: