Резюме від 25 квітня 2021 PRO

Елена

Няня-гувернантка

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
59 років
Місто:
Чернігів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Гувернантка

з 09.2012 по 06.2020 (7 років 9 місяців)
Частное лицо, Чернигов (Воспитание дошкольников и школьников)

Сопровождение , уроки , досуг , оздоровление , по необходимости -приготовление пищи . Малыша-дошкольника готовила к детскому садику , прививала гигиенические навыки , проводила занятия в соответствии с возрастом , учила общаться со сверстниками . Достижения - здоровые , жизнерадостные , хорошо успевающие в школе дети и спокойные родители .
РЕКОМЕНДАЦІЯ
Бабанова Олена Георгіївна мені була рекомендована кадровым агентством " Погода в доме " у серпні 2009 році , в якості гувернантки для мого сина Дениса - 8 років . Олена Георгіївна доглядала за моїм сином 3 роки , 3 - 5 клас . За час роботи в моїй сім' ї вона зарекомендувала себе тілки з позитивної сторони . Дисциплинована , уважна , невибаглива , акуратна , тактовна , пунктуальна , цікава у спілкуванні , природжений педагог . За час роботи виконувала наступну роботу : - Супроводжувала сина до школи та зі школи - 1 , 2 смена ; - Супроводжувала на додоткові заняття , кружки . - За моїм проханням супроводжувала сина до лікаря ; - При необхідності та за побажанням сина готувала різні страви ; - Готувала з сином домашні завдання , завдяки чому син переміг на олімпіадах з чотирьох предметів та отримав 3 диплома та одну грамоту . За час роботи Олена Георгіївна жодного разу не перебувала на лікарняному , не відмовлялась , якщо мені була потрібна ії присутність поза домовлени години , та у вихідні , чи святкові дні .
Коськина Наталья Николаевна , мама Дениса .

Освіта

Педуниверситет

Методика , психология дошкольников и школьников плюс музыка, Нежин
Вища, з 1991 по 1996 (4 роки 9 місяців)

Педагогика , психология дошкольников и школьников плюс музыка

Знання і навички

Помощь в приготовлении уроков, развивающие занятия

Знання мов

Російська — вільно

Додаткова інформація

Нахожусь на пенсии по выслуге . До выхода на пенсию работала воспитателем и музыкальным работником в детском саду , учителем музыки , педагогом-организатором в школе . На пенсии работала гувернанткой с детьми первой школы города Чернигова , 1-5 класс и няней ребёнка -дошкольника .

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Няня-гувернантка
9000 грн, Чернігів

Няня
Чернігів

Вихователь
Чернігів, Київ

Помічник вихователя
Чернігів

Вихователь
Чернігів

Вихователь, вожатий
Чернігів

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: