Резюме від 21 листопада 2019 PRO

Максим

Менеджер по продажам

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
42 роки
Місто проживання:
Щастя
Готовий працювати:
Сєвєродонецьк

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Територіальний менеджер

з 08.2018 по 05.2019 (9 місяців)
ТОВ "Нова Пошта", Сєверодонецьк (Транспорт, логістика)

Організація роботи відділень завіреної території. Виконання планових показників. Виконання стандартів CSI. Відкриття нових відділень. Залучення нових клієнтів напрямку B2B. Пошук і набір персоналу. Коучинг, проведення тренінгів

Керівник відділення

з 12.2016 по 08.2018 (1 рік 8 місяців)
ТОВ "Нова Пошта", Новоайдар (Транспорт, логістика)

Організація роботи відділення, аналіз і покращення показників якості та сервісу, управління ефективністю персоналу, контроль за оформленням касових документів, організація роботи адресного обслуговування, вирішення проблем Клієнтів, робота з претензіями і скаргами, надання звітності. Пошук і набір персоналу.

Начальник відділу продажу послуг

з 04.2005 по 05.2016 (11 років 1 місяць)
ПАТ Укртелеком, Луганськ (Телекомунікації, зв'язок)

Напрямок продажу: організація та контроль за виконанням планових показників продажу телекомунікаційних послуг масовому сегменту по Луганській філії; розробка і оптимізація внутрішніх процесів, кадрової політики. Пошук та підбір персоналу. Проведення переговорів. Відстоювання інтересів компанії.

Напрямок розвитку: планування та впровадження нового обладнання на існуючої мережі та будівництво нової;

Напрямок реклами, PR: розробка та виготовлення рекламних матеріалів. Оформлення відділень продажу послуг та обслуговування абонентів по Луганській філії;

Напрямок бюджетування: формування, контроль і аналіз бюджету доходів, операційних та інвестиційних витрат Луганської філії. Контроль над цільовим використанням бюджету за статтями витрат. Складання щомісячного управлінського звіту і аналіз виконання бюджету за функціональними напрямками.

Освіта

Луганський національний аграрний університет

Економічна кібернетика, Луганськ
Вища, з 2011 по 2014 (2 роки 8 місяців)

Додаткова інформація

Відповідальність, цілеспрямованість, наполегливість, здатність до швидкого навчання, стресостійкість, комунікабельність, порядність, оптимізм, вміння працювати в команді.

Маю права категорії “В”

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: