Резюме від 17 серпня 2018 PRO

Микола

Керівник охорони, 12 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
64 роки
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Директор з кадрів. Начальник з безпеки.

з 02.2006 по 10.2016 (10 років 8 місяців)
Війсьвий (МВС) у відставці. НДІТІАМ , ТОВ"Доріфор-ВРВ" , ТОВ"БЕРЕГ"., Київ (. Охоронні компанії: "Доріфор -ВРВ" та ТОВ "БЕРЕГ", "Ягуар -ЛТД.")

Служба в ЗС (МВС) 1980р.- 2005р. ТОВ"Доріфор-ВРВ" -директор з кадрів.(2007р. - 2008р.) Виконувана робота: Підбір та підготовка кандидатів на роботу . Співбесіди. Кадрове діловодство: накази, особові справи, трудові книжки,відпустки, табелювання, 1С. Окремо ведення ВОС. ТОВ "БЕРЕГ" - начальник з безпеки.(2010р.- 2014р.) Виконува на робота: Перевірка кандидатів на посади. Співбесіди. Пошуки та вивчення нових об`єктів. Узгодження кількості фізпостів, вартості, умов охорони (повна дислокація). Контроль ведення літерних справ на об`єкт. Співпраця з службами безпеки охоронюваних об`єктів по забезпеченню належної охорони та з правоохоронними територіальними органами. Підготовка договору про охорону об`єкта, службових інструкцій для мобільних груп та фізпоста, інструкцій про взаємодію (для банків) та супроводження договору до підписання сторонами. Організація та забепечення зустрічей керівників компаній та безпосередня особиста участь в них. Вирішення питань про технічний контроль на об`єктах та інших задач пов`язаних з охороною та безпекою об`єктів. Контроль та організація несення служби охоронниками компанії на об`єктах. Табелювання. Проведення службових перевірок.
Квітень - жовтень 2016 р.( по договору) надання теоретичної консультативної та практичної допомоги громадській спілці "Всеукраїнське обєднання учасників АТО "Українці разом." в запуску створеної для них охоронної компанії "Ягуар-ЛТД" для забезпечення роботою учасників АТО. Виконана робота: Розроблено статут компанії, колективний договір, штатний розпис, структура компанії. Відновлена ліцензія. Виконано власний проект кадрового забезпечення участниками АТО. Налаштована вся документація по кадровому діловодству. Виконано праграму матеріального забезпечення. (як показовий приклад для них: підібрано та взято під охорону об`ект та організовано несення служби охороною). Із листопада 2016 р. по грудень 2017 р. - начальником охорони об`єкта (стіклозавод). Виконувані обовязки: організація несення служби охороною в тому числі і з службовою собакою , ведення відеоспостереження , здійснення контролю ввозу/вивозу ТМЦ та контроль збереження їх на відкритому складі , та інші завдання з безпеки об`єкта.

Освіта

Київський юридичний інститут МВС України

Право та підприемництво, Київ
Вища, з 2001 по 2004 (2 роки 5 місяців)

Знання і навички

MS Excel MS Word Користувач ПК Користувач Internet 1С:Підприємство Робота з оргтехнікою Internet Explorer ЛІГА:ЗАКОН Робота зі сканером Робота з принтером Робота з факсом Робота з ксероксом Skype Законодавство України

Додаткова інформація

Фізично крепкий.
Комунікабельний, відповідальний, цілеспрямований. Швидко навчаюсь нового. Вмію працювати з командою та в команді. Швидко орієнтуюсь в складній ситуації та вмію приймати рішення.
Маю водійські права категорії "В" та власний автомобіль. Водійський стаж 30 років.
Шкідливих звичок не маю.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: