Резюме від 17 квітня 2024 PRO

Юлія

Бухгалтер

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
46 років
Місто:
Кременчук

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Головной бухгалтер

з 10.2018 по нині (5 років 7 місяців)
КМЦСС, Кременчук (Державні організації)

Ведення бухгалтерського обліку в повному обсязі.

Провідний спеціаліст відділу бухгалтерського обліку та звітності

з 05.2018 по 10.2018 (5 місяців)
Автозаводська адміністрація, Кременчук (Державні організації)

Функціональні обов’язки:
Ведення авансових звітів, службових відряджень, облік грошових документів у національній валюті, здійснення банківських операцій в системі «Клієнт казначейства-Казначейство».

Головний бухгалтер

з 02.2018 по 05.2018 (3 місяці)
Кременчуцька муніципальна енергосервісна компанія, Кременчуг (Неприбуткові, благодійні та громадські організації)

Функціональні обов’язки:
Організація ведення бухгалтерського обліку та кадрового обліку в повному обсязі; складання та затвердження колективного договору підприємства; складання бухгалтерської та податкової звітності; розрахунок заробітної плати; укладання договорів з постачальниками; складання штатного розпису установи; здійснення банківських операцій в системі «Клієнт казначейства-Казначейство»; контроль обліку основних засобів, ІНМА; облік авансових звітів, службових відряджень; контроль дебіторської та кредиторської заборгованості.

Головний бухгалтер

з 01.2000 по 08.2017 (17 років 7 місяців)
Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа № 1, Кременчуг (Державні організації)

Ведення бухгалтерського обліку в повному обсязі; відновлення обліку; складання бухгалтерської та податкової звітності; розрахунок заробітної плати (відпускні, компенсації, лікарняні, індексація); укладання договорів з постачальниками; складання штатного розпису установи; розрахунок планових кошторисних призначень, бюджетного планування, контроль за їх цільовим використанням; здійснення банківських операцій в системі «Клієнт казначейства-Казначейство»; контроль обліку основних засобів, ІНМА; облік авансових звітів, службових відряджень; контроль дебіторської та кредиторської заборгованості; облік розрахунків з орендарями (нарахування орендної плати, комунальних послуг, земельного податку); щомісячне складання балансу установи, фінансової та бюджетної звітності.

Бухгалтер

з 10.1996 по 01.2000 (3 роки 3 місяці)
Загальноосвітня школа І-ІІІ ступеню № 3, Кременчуг (Бюджет), Кременчуг (Державні організації)

Функціональні обов’язки:
Ведення касових операцій, оформлення банківських документів, платіжних доручень, ведення обліку спеціального фонду, облік основних засобів, ІНМА, запасів, облік надходження та списання продуктів харчування, нарахування щорічного зносу, інші доручення головного бухгалтера.

Освіта

КрГПУ

Экономический, Учёт и аудит, Кременчуг
Вища, з 1996 по 2002 (5 років 9 місяців)

Вища
вересень 1996 р. – червень 2002 р., Кременчуцький державний політехнічний університет, факультет «Економіки та менеджменту», спеціальність «Облік та аудит», диплом спеціаліста (заочна форма навчання).

Знання і навички

Користувач ПК MS Office Робота з оргтехнікою Робота зі сканером Робота з факсом Робота з ксероксом Робота з принтером Робота в команді Граматично правильне мовлення Організованість Усний переклад

Додаткова інформація

Особисті якості:
Відповідальність, дисциплінованість, комунікабельність, уважність до деталей психологічна та фізична стійкість, уміння виконувати декілька задач одночасно, слухати співрозмовника.
Додаткова інформація:
Сімейний стан: заміжня.
Діти: маю двох синів (20 та 9 років)
Можливість відряджень: так.

Схожі кандидати

Бухгалтер
Кременчук

Бухгалтер, оператор, касир
Кременчук

Бухгалтер, економіст
30000 грн, Кременчук, Полтава

Бухгалтер
Кременчук

Бухгалтер
Кременчук, Дистанційно

Бухгалтер
Кременчук

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: