Резюме від 26 липня 2021 PRO

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/4360540

Радник (агробізнес)

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Дистанційно, Київ

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Заступник директора Депапртаменту фінансово-кредитної політики

з 07.2010 по 12.2016 (6 років 5 місяців)
Міністерство аграрної політики та продовольства України, Киев (Сільське господарство, агробізнес)

•Організація складання бюджетних запитів, пропозицій до проекту основ-них напрямів бюджетної політики на наступний бюджетний період, про-гнозних розрахунків потреби у бюджетних призначеннях для здійснення програм та заходів, спрямованих на досягнення завдань, виконання яких здійснює Мінагрополітики відповідно до покладених на нього функцій.
•Здійснення заходів з ефективного використання бюджетних коштів за цільовим призначенням.
•Здійснення контролю за дотриманням державної фінансової дисципліни бюджетними установами, що належать до сфери управління Мінагрополітики.
•Участь у розробці нових і вдосконаленні діючих форм фінансових та податкових взаємовідносин держави з підприємствами, установами і організаціями галузей агропромислового виробництва.
•Участь у розробці та здійсненні заходів державної фінансової підтримки розвитку підприємств агропромислового комплексу.
•Розробка пропозицій щодо забезпечення непрямої державної підтримки за рахунок створення сприятливої податкової політики.
•Розробка моделей системи оподаткування суб'єктів усіх організаційно-правових форм господарювання в галузях агропромислового виробництва.
•Розробка пропозицій щодо вдосконалення системи страхування в агропро-мисловому комплексі.
•Розгляд проектів законодавчих та нормативно-правових актів щодо вне-сення змін до податкового, страхового та бюджетного законодавства.
Нагороджений Почесною Грамотою Кабінету Міністрів України та Почесною Грамотою Міністерства аграрної політики України.

Заступник голови Держконтрольсільгосппроду

з 05.2008 по 07.2010 (2 роки 2 місяці)
Державна інспекція з контролю якості сільськогосподарської продукції та моніторингу її ринку, Киев (Сільське господарство, агробізнес)

•Організація та контроль за діяльністю обласних державних хлібних інспе-кцій.
•Організація фінансової роботи Держконтрольсільгосппроду та облдержх-лібінспекцій, взаємодія з Мінагрополітики та Мінфіном з питань фінансо-вого планування і використання коштів загального та спеціального фондів державного бюджету.
•Організація та безпосередня участь у розробці правової бази діяльності Держконтрольсільгосппроду та облдержхлібінспекцій (Закону України від 5 лютого 2009 року N 925-VI Про внесення змін до Закону України «Про зерно та ринок зерна в Україні», постанови Кабінету Міністрів України від 23 липня 2009 р. N 834 «Про затвердження Порядку надання платних по-слуг державними хлібними інспекціями Автономної Республіки Крим та областей і використання коштів, що надходять як плата за їх надання, а та-кож переліку та вартості таких послуг», постанови Кабінету Міністрів України від 23 липня 2009 р. N 848 «Про затвердження Порядку видачі сертифіката якості зерна та продуктів його переробки», постанови Кабіне-ту Міністрів України від 23 липня 2009 р. N 849 «Про внесення змін до Положення про Державну інспекцію з контролю якості сільськогосподарської продукції та моніторингу її ринку», постанови Ка-бінету Міністрів України від 02 грудня 2009 р. N 1294 «Про затвердження Порядку видачі сертифіката відповідності послуг із зберігання зерна та продуктів його переробки», наказу Мінагрополітики від 13 жовтня 2008 р. № 661 «Про затвердження Інструкції про ведення обліку й оформлення операцій із зерном і продуктами його переробки на хлібоприймальних та зернопереробних підприємствах», зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 18 листопада 2008 р. за N 1111/15802, ДСТУ 3768:2009 та ДСТУ 3768:2010 «Пшениця. Технічні умови» та інших нормативно-правових до-кументів, що регулюють діяльність ринку зерна взагалі та Держконтроль-сільгосппроду зокрема).
•Участь у створенні нормативно-правових засад членства України у Міжнародній раді по зерну та розробці законопроекту про приєднання України до Конвенції по торгівлі зерном.
•Розробка системи моніторингу ринку зерна в Україні.

Заступник генерального директора ВГО «Українська аграрна конфедерація»

з 12.2007 по 04.2008 (4 місяці)
Всеукраїнське громадське об'єднання «Українська аграрна конфедерація», Киев (Сільське господарство, агробізнес)

•Аналіз ринків сільськогосподарської продукції, діючого законодавства, що їх регулює, а також проектів законодавчх актів, що розробляються різними суб’єктами.
•Розробка альтернативних проектів законодавчих актів.
•Співпраця з МінАП, Мінекономіки, Мінфіном з метою вирішення перелічених вище питань.

Перший заступник генерального директора ТОВ ВКФ “ЗЕРНО”

з 05.2003 по 11.2007 (4 роки 6 місяців)
ТОВ ВКФ “ЗЕРНО”, Киев (Зерноторгова)

•Організація закупівель зернових і олійних культур, їх продажу на експорт і всередині країни. Робота з елеваторами з питань кількісно-якісного збереження хлібопрподуктів, органами сертифікаці (Держхлібінспекцією, інспекцією з кара-нтину рослин, ветеринарною інспекцією тощо), експедиторськими компаніями на залізниці і в портах, митними органами.
•Організація і керівництво мережею регіональних представництв компанії.
•Організація експорту-імпорту зерна та продуктів його переробки..

Комерційний директор ТОВ ВКФ “ЗЕРНО”

з 07.1996 по 05.2003 (6 років 10 місяців)
ТОВ ВКФ “ЗЕРНО”, Киев (Зерноторгова)

•Організація роботи з закупівель зернових і олійних культур, їх продаж на експорт і всередині країни, давальницька переробка; реалізація борошна, олії і шроту. Робота з елеваторами з питань кількісно-якісного збереження хлібопродуктів, органами сертифікації (Держхлібінспекцією, інспекцією з каран-тину рослин, ветеринарною інспекцією тощо), експедиторськими компаніями на залізниці і в портах, митними органами.
• Робота з укладання угод на закупівлю і реалізацію зернових і олійних культур, їх давальницьку переробку і реалізацію борошна, олії і шроту, укладан-ня договорів з елеваторами, переробними підприємствами, портами, експедитор-ськими компаніями і т.п.

Головний економіст ТОВ ВКФ “ЗЕРНО”

з 06.1993 по 07.1996 (3 роки 1 місяць)
ТОВ ВКФ “ЗЕРНО”, Киев (Зерноторгова)

•Техніко-економічне обґрунтування бізнес-проектів з закупівель і експорту зернових і олійних культур, давальницької переробки зерна і олійних культур, експорту зерна і олійнихкультур, продуктів їх переробки (борошна, висівок, ро-слинних олій, шротів) на умовах DAF, FOB, CPT; хлібопекарському виробницт-ву. Аналіз економічної ефективності бізнес-проектів з розробкою пропозицій з її підвищення.
•Взаємодія з банками з питань кредитування бізнес-проектів.

Заступник начальника Головного управління фінансів, бухобліку, звітності і контролю Міністерства заготівель (хлібопродуктів) УРСР, Держкомхлібопродуктів України.

з 11.1989 по 05.1993 (3 роки 6 місяців)
Міністерство заготівель (хлібопродуктів) УРСР, Держкомхлібопродуктів України, Киев (Зберігання та переробка зерна)

Економіст, старший економіст, головний економіст, заступник начальника відділу Фінансового управління, начальник відділу планування і матеріальних фондів Головного управління МТП і комплектації обладнання Міністерства заготівель (хлібопродуктів) УРСР

з 08.1978 по 10.1989 (11 років 2 місяці)
Міністерство заготівель (хлібопродуктів) УРСР, Киев (Зберігання та переробка зерна)

Освіта

Одеський технологічний інститут харчової промисловості ім. Ломоносова

Інженерно-економічний, економіка і організація промисловості продовольчих товарів (спеціалізація - зерно та продукти його переробки), Одесса
Вища, з 1973 по 1978 (4 роки 9 місяців)

Кваліфікація - інженер-економіст на підприємствах по зберіганню та переробці зерна (елеватори, млини, крупозаводи, комбікормові заводи).
Диплом спеціаліста з відзнакою

Знання і навички

Email Користувач Internet MS Word Користувач ПК Досвід керівництва колективом Досвід розробки законодавчих та нормативно-правових актів Досконале знання ринку зерна та продуктів його переробки Досконале знання економіки та державних фінансів Досконале знання якості зерна

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — початковий

Додаткова інформація

З 1978 по 1993 рік працював в системі Міністерства заготівель (хлібопродуктів) УРСР, де пройшов шлях від економіста до заступника начальника Головного управління фінансів, бухгалтерського обліку, звітності і контролю, здобувши значний досвід управлінця підприємствами зі зберігання зерна та продуктів його переробки.
З 1993 по 2008 рік працював на керівних посадах зерноторгівельних компаній, займав посаду заступника генерального директора Всеукраїнського громадського об’єднання “Українська аграрна конфедерація”.
З 2008 по 2010 рік - заступник голови Державної інспекції з контролю якості сільськогосподарської продукції та моніторингу її ринку. На зазначеній посаді реалізував свій досвід державного управлінця та досвідченого менеджера-підприємця, забезпечивши розробку та прийняття Верховною Радою України змін до Закону України “Про зерно та ринок зерна в Україні” та прийняття Кабінетом Міністрів України низки постанов в частині удосконалення системи контролю якості зерна та продуктів його переробки.
Під керівництвом та за безпосередньою участю було розроблено та затверджено в установленому законодавством порядку (вперше в Україні за часів незалежності) Інструкцію про ведення обліку й оформлення операцій із зерном і продуктами його переробки на хлібоприймальних та зернопереробних підприємствах, що забезпечило правову основу для ведення обліку зерна на підприємствах країни усіх форм власності.
Працюючи в Мінагрополітики України з липня 2010 року, зарекомендував себе відповідальним спеціалістом, має високу професійну кваліфікацію. Зробив вагомий внесок у реалізацію бюджетної, фінансово-кредитної та податкової політики держави в аграрному секторі економіки України. Безпосередньо брав участь у розробці постанов Кабінету Міністрів України, якими затверджуються порядки використання коштів за програмами кредитування та страхування сільськогосподарських виробників із державною підтримкою, а також приймав участь у розробці проектів постанов та розпоряджень Уряду, що регламентують порядки використання коштів державного бюджету для підтримки розвитку сільського господарства України та проектів Закону України про Державний бюджет України на відповідний рік.
За багаторічну сумлінну працю нагороджений Почесною грамотою Кабінету Міністрів України та Почесною грамотою Мінагрополітики України.


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: