Резюме від 18 грудня 2017

Ірина

Вожатий

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
26 років
Місто проживання:
Ніжин
Готовий працювати:
Дистанційно, Київ, Одеса

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Освіта

НДУ ім.М.Гоголя

"Психології та соціальної роботи"; "Психологія", Нежин
Незакінчена вища, з 2015 по 2019 (3 роки 9 місяців)

Навчаюся на 3 курсі за напрямом підготовки "Психологія" на денному відділені (додатково навчаюся за заочній фотрмі навчання в м.Суми в СДУ за спеціальністю «Бойове застосування військових частин і підрозділів протитанкової артилерії протитанкових ракетних комплексів», після закінчення якого повинна отримати первинне військове звання "Молодший лейтенант".
За 3 роки навчання в НДУ ім.М.Гоголя я отримую теоретично-практичні знання із психології, педагогіки та соціології.Отримала досвід роботи з дільми загальноосвітніх шкіл під час навчальної практики, а також в реабілітаційному центрі для дітей із обмежиними можливостями.
Маю практику проведення тренінгових занять із дітьми підліткового та молодшого шкільного віку.

Додаткова інформація

1.Акивна,комунікабельна, цілеспрямована та відповідальна, адже впродовж усього періоду навчання в університеті активно займаюся науково-дослідницькою роботою. Є головою студентської ради та профкому факультету "Психології та соціальної роботи".
2.Віддмінник навчання.
3.У 2017 році є однією із п'яти кращих студентів НДУ ім.М.Гоголя.Була нагороджена іменною стипендією Президентським Фондом "Україна" за підтримки екс-президента Л.Д.Кучми .
4.Володію комп'ютерними програмами MS Office (Word, Excel, Power Point);Навики роботи з Internet і E-mail.
5.Можу доступно пояснити інформацію.Провести мастер-клас для дітей.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: