Резюме від 30 травня 2022 PRO

Маріанна

Дизайнер поліграфії, корпоративної продукції та зовнішньої реклами, 15 000 грн

Зайнятість:
Неповна зайнятість.
Вік:
24 роки
Місто проживання:
Рівне
Готовий працювати:
Дистанційно, Рівне

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Дизайнер поліграфії/ Графічний дизайнер

з 02.2020 по 08.2020 (6 місяців)
РМК Неомарк, Рівне (Поліграфія/реклама/маркетинг)

Дизайн зовнішньої реклами (банери, бігборди, світлові/не світлові вивіски, брендування автомобілів і т п.) Дизайн поліграфії (візитки, флаєри, буклети, каталоги, фірмовий стиль тощо)
Підготовка макетів до друку
Додатково: широкоформатний друк (Liyu, Mimaki JV3-160SP) банерів, оракал, one vay vision і т. п.

Дизайнер

з 09.2018 по 06.2019 (9 місяців)
PhotoPlus, Рівне (Видавництво, поліграфія)

Менеджер по роботі з клієнтами, приймання та забезпечення якісного виконання замовлення клієнта; оператор друку; розробка дизайну логотипів, флаєрів, рекламних банерів, каталогів, принтів на текстиль та ін.

Графічний дизайнер

з 01.2018 по 07.2018 (6 місяців)
Футболки - оптом, Ровно (Видавництво та Поліграфія; торгівля оптова)

Розробка банерів, логотипів та макетів продукції. Підготовка файлів та друк на широкоформатному принтері. Друк на футболках (шовкографія/термотрансфер)

Оператор шовкотрафаретного/широкоформатного друку / дизайнер

з 10.2017 по 08.2018 (10 місяців)
Футболки Оптом / "Format"/ KartinaOptom, Рівне (Поліграфія/ сувенірна продукція/ модульні картини/ широкоформатний друк)

Дизайн одягу сезонних колекцій (

Менеджер по роботі з клієнтами, дизайнер

з 07.2017 по 01.2018 (6 місяців)
Futbolki. Net, Ровно (Торгівля оптова/роздрібна)

Дизайн принтів на футболки, реглани, світшоти, шорти, кепки, тощо. Консультація клієнтів, інтернет - продаж, приймання та оформлення замовлень, друк принтів на одязі та сувенірній продукції. Відправлення замовлень через Нову Пошту (оформлення супровідних документів) та ін.

Освіта

КА Шаг

Графічний дизайнер, Ровно
Незакінчена вища, з 2016 по 2018 (2 роки 2 місяці)

Графічний дизайн : розробка рекламної продукції, логотипів, банерів, листівок, сувенірної продукції і т. д.

Знання і навички

Adobe Photoshop Adobe Illustrator CorelDRAW Adobe InDesign Autodesk 3ds Max AutoCAD Користувач ПК MS Word MS Excel MS PowerPoint Autodesk Maya Adobe Flash HTML CSS Художественное творчество Steinberg Cubase Autodesk Audacity Досвід спілкування з оптовими та роздрібними клієнтами Створення дизайну зовнішньої реклами (вивіски, бігборди, банери) Створення макетів та візуал. на текстиль та сувенірну продукцію Друк на широкоформатних принтерах (банери, оракалу, холсти тощо) Портрети (акварель, гуаш, масло, акрил) Друк сувенірної продукції (чашки, брелоки, текстиль тощо)

Знання мов

  • Англійська — початковий
  • Російська — середній
  • Українська — вільно

Додаткова інформація

Створення дизайну рекламної продукції, корпоративного стилю, бренду. Розробка брендбуку. Візуалізація макетів (сувенірна продукція, поліграфічна, корпоративна, індивідуальна)
Створення дизайну принтів на текстиль та сувенірну продукцію. Дизайн різного роду продукції, (рекламних банерів (2D/3D), логотипів, візиток, етикеток, флаєрів, та ін. Зовнішньої реклами, такої як банери, вивіски, таблиці, адресні таблички на будинок, брендування авто чи іншої корпоративної продукції. Також є досвід роботи по створенню дизайну фасадів (ТЦ/ ТРЦ). Додрукарська підготовка файлів. (з врахуванням усіх вимог, по типу продукції, а також особливостей технічного обладнання.) Друк на широкоформатному принтері. (додатково розбір, та ремонт принтерів) Друк футболок (сублімація, шовкографія, термотрансферний друк), чашок, пазлів, магнітів, подушок, друк на металі тощо.

Наявність досвіду спілкування з оптовими та роздрібними клієнтами. Супровід клієнтів від консультації до кінцевої видачі замовлення. Оброблення дзвінків клієнтів та телефонних продажів послуг компанії. Користування послугами Нової пошти. (Створення Ттн, упакування посилок)

Програми: Photoshop, Illustrator, CorelDraw, InDesign, Acrobat, Autodesk Maya, 3dsMax

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: