Резюме від 28 лютого 2018 PRO

Larisa

Технолог по производству алкогольных и слабоалкогольных напитков

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
61 рік
Місто проживання:
Бахмут
Готовий працювати:
Дніпро, Запоріжжя, Київ, Львів, Одеса, Харків

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Главный технолог

з 12.2018 по 12.2018 (менш ніж місяць)
Ликеро-водочный завод, Черкассы (Харчова промисловість)

Освіта

Всесоюзный институт пищевой промышленности г.Москва

Инженер технолог, Бахмут
Вища, з 1981 по 1986 (4 роки 10 місяців)

Додаткова інформація

Додаткова кваліфікація: дегустатор 1-ї категорії, дегустатор вищої категорії, дегустатор міжнародної категорії.
Навички та вміння: перспективи технологічного, технічного, економічного та соціального розвитку галузі і підприємства; профіль, спеціалізацію й особливості структури підприємства, можливості ефективного використання виробничих потужностей, сучасні методи господарювання та управління; порядок отримання ліцензій, сертифікатів, свідоцтв; досвід в проведенні та участі виставок та дегустацій, приготування купажів та контроль якості на всіх етапах виробництва: від заходу інгредієнтів до випуску готової продукції.
Являюсь автором і співавтором близько 50 найменувань продукції: горілок і горілок особливих, настоянок, лікерів, бальзамів, газованих та негазованих слабоалкогольних напоїв. Зроблю аналог любого алкогольного напою.
Вільно володію українською і російською мовами. Працюю з комп’ютером на рівні користувача. Маю відмінні організаторські та комунікаційні здібності, відповідальна.
Професійні якості: знання етики ділового спілкування. Відповідальне ставлення до поставлених задач. Високий рівень працездатності. Активна життєва позиція.
Мета: працевлаштування на посаду головного технолога, завідуючого лабораторією, заступника директора, технолога по розробці нових видів напоїв, робота над новими видами напоїв.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: